SVI SU MISLILI DA JOJ JE ŽIVOT BAJKA, A OVO JE NJENA REALNOST! Nevena Božović otkrila sve o odnosu sa partnerom
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Otkako se 2019. godine udala za pilota Nikolu Ivanovića, život Nevene Božović, pevačice anđeoskog glasa i isto takvog stasa, drastično se izmenio, a tome je zasigurno najviše uticala uloga majke u kojoj se pre dve godine ostvarila donevši na svet preslatku ćerkicu Anku.

-Ceo život ti se promeni, ležeš i budiš se pun energije iako nisi spavao. Ništa mi nije teško, uživam u svakom danu. Tek kad doživiš tako nešto znaš koliko je vredno - rekla je pevačica jednom prilikom ne tajeći da se odlično snalazi u novoj životnoj ulozi.

Malena princeza roditelje je učinila najsrećnijim i najponosnijim i neupitno je postala njihov centar sveta, a skladnoj porodici ništa pada teško, pa čak ni česta putovanja budući da su na relaciji Beograd - Budva.

Leto je rezervisano za crnogorsko primorje gde pevačica, njen dragi i ćerkica trenutno borave, a kakav je zapravo život Nevene Božović u ovom raju imali smo prilike da se uverimo više puta, prvenstveno putem njenog Instagram profila.

Iako o svom braku i privatnosti uopšteno, ona preterano ne govori u javnosti, jasno je da je porodični život Nevene Božović poput prave bajke, prepun ljubavi, razumevanja i podrške.

Ona najviše uživa u porodičnom okruženju uz svoje najmilije i po svemu sudeći u njenom braku trzavicama nema mesta, a i te kako uspeva da se posveti i sebi čemu najbolje svedoči Nevenina izvajana figura.

Vrlo brzo nakon porođaja pevačica je uspela da vrati devojačku kilažu, a za to su u velikoj meri zaslužni naporni treninzi koji su visoko na listi njenih prioriteta.

Da ništa ne prepušta slučaju pokazuje nam objava koju je podelila na Instagramu, a na kojoj se vidi kako ona naporno vežba, te da od cilja da izgleda kao da je sišla sa modne piste ona ne odstupa, iako nema ni grama viška. Ako mislite da Nevena za svoj izgled ne mora da se trudi i da je njen život nekakva bajka, grdno se varate. Pogledajte šta radi čim se probudi:

-Moja jutarnja serija - napisala je u opisu pomenutog videa za koji je pobrala mahom pohvale, međutim bilo je i onih koji smatraju da je dovoljno vitka i da joj vežbe nisu potrebne, a na te komentare ona reaguje ovako:

-Šta da radim ja sad? Ja sam se uvek vodila tim da kamera dodaje 15 kilograma. Ja sam sebi okej, nekad bih volela da sam deblja, nekad mršavija. Ja sam zdrava i prava, meni je to najbitnije - rekla je Nevena jednom prilikom na opaske sa društvenih mreža.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading