Tajni razgovor Goce sa Šabanovom ljubavnicom
Foto: Alo/Printscreen/ Dušan Milenković

Nakon što su medijima počele da kruže spekulacije da je Šaban Šaulić svoju suprugu sa kojom je više od četiri decenije bio u braku prevario Gordana Šaulić i Ivona Negovanović Cuca postale su glavna tema trač partija po gradskim kuloarima. 

Pričalo se i raspravljalo ima li istine o neverstvu kralja narodne muzike. Mnogi su tvrdili da i te kako ima, čak su tome posvedočili snimci na kojima Šaban ljubi 39 godina mlađu neafirmisanu koleginicu. Drugi su pak tvrdili da pevač supruzi sa kojom ima troje dece tako nešto nikada ne bi uradio, te da bi se ona zasigurno od njega odmah razvela, piše Story.

ZABRANJENI RAZGOVOR GOCE I ŠABANOVE LJUBAVNICE! Sevale varnice i uvrede, sve sakrili od pokojnog pevača!

Printscreen

 

Šta je od svega što se spekulisalo istina najbolje danas znaju Gordana Šaulić i Ivona Negovanović Cuca, koje nikada nisu imale priliku niti su želele da se upoznaju, ipak svojevremeno su putem medija razmenile par reči.

Dok je mlada pevačica pokušavala svoje postupke da opravda tvrdeći kako nikada nije bila Šabanova ljubavnica, Gordana je ponosito na pitanja novinara o razvodu odgovarala:

- Ne razvodimo se. Šaban nikada neće otići od kuće. Cuce lete, otpadaju kao mušice.

Istina je, međutim, da se Goca jednom ipak razvela od Šabana. To se dogodilo davno, još na početku braka, a o tome je za medije sam muzičar pričao.

- Prevario sam Gocu da se uda za mene, dvaput. Jedanput smo se razveli, mojom greškom, napravio sam s... Ludovao sam, pogotovo sa Radetom Vučkovićem, po 2-3 dana nismo izlazili iz kafane, kao da nemamo ženu. I žena poludela i kaže: "Ako ćeš ti tako, daj za završimo". I ja onako, nisam se još otreznio, kažem: "Pa, može".

ZABRANJENI RAZGOVOR GOCE I ŠABANOVE LJUBAVNICE! Sevale varnice i uvrede, sve sakrili od pokojnog pevača!

Foto: Ataimages

 

-Nisam ja imao pojma da će ona to ozbiljno da shvati. Kad ona tras, poturi mi da potpišem nešto, i ja potpišem. A, ustvari, potpisujem razvod!

-Kad sam ja došao k sebi, sutra-prekosutra, kad sam se malo otreznio, rekoh: "Pa, ja se stvarno razvedoh!" I onda trči opet tamo, moli, kumi, traži...Dugo smo bili razvedeni. Negde oko 15 do 17 dana - prisećao se Šaban, koji sa Gordanom ima troje dece Sanelu, Mihajla i Ildu koja je krenula njegovim stopama.

Cuca je godinama u medijima izjavljivala da joj je Goca pretila, ali Šabanova supruga na tu temu nikad nije želela da govori, držeći se damski i iznad situacije.

Nakon što se mlada pevačica udala i pronašla svoju sreću daleko od Šaulića, konačno je i ostavila tu porodicu na miru.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading