PREDSTAVLJALA JE SRBIJU NA EVROVIZIJI, A DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA Smršala preko 80 kilograma, a ovo je njena velika tajna!
E-stock

Bojana Stamenov okrenula je novi list kada je odlučila da se posveti svom zdravlju i izgubi višak kilograma. Za godinu dana izgubila je preko 80 kilograma i iako joj na početku nije nije bilo lako, veoma joj prija novi životni stil.

Bojana je od tada počela češće da se pojavljuje na javnim događajima da pokaže svoju neverovatnu transformaciju na koju je sa pravom ponosna.

PREDSTAVLJALA JE SRBIJU NA EVROVIZIJI, A DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA Smršala preko 80 kilograma, a ovo je njena velika tajna!

Foto: Printscreen/instagram

 

Izgleda fantastično, i zrači samopouzdanjem. Sa ovim svežim početkom svi se pitaju kada će pevačica da uđe u romantičnu vezu i konačno stane na ludi kamen.

Pevačica je delimično dala odgovor na ovo pitanje. Poprilično je iznenadila svoje pratioce na Instagramu kada je objavila fotografiju sa venčanja na kom je bila jedna od gošći, piše Hello.

Čini se da je Bojana želela da uhvati bidermajer na toj ceremoniji, i slikom poručila da je ona sledeća koja će ići u potragu za venčanicom.

Koliko se zna, Bojana se trenutno ne viđa ni sa kim, ili makar nije javno rekla da ima partnera. Ali sudeći po ovoj objavi, Bojana je i te kako spremna da stane na "ludi kamen" i da se obaveže na bračni život. Uspešna i puna samopouzdanja, sigurni smo da je taj trenutak iza ćoška.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading