BILA JE U SPOTU POZNATOG PEVAČA, A SA KOŠARKAŠEM SE SMUVALA SA 19 GODINA Evo ko je Mina Milutinović koju su navijači vređali
Foto: Alo/Foto: Alo!

Ova scena razbesnela je mnoge, budući da je par pre samo nekoliko dana dobio ćerku. Oni su dobili devojčicu, kojoj su dali ime Talija, čije je značenje "sreća".

Inače, Mina privlači veliku pažnju gde god se pojavi, a veoma je aktivna na Instagramu gde redovno objavljuje fotografije iz svog života.

Iako je u centar pažnje dospela nakon što su pre nekoliko godina objavljene "prve slike" devojke proslavljenog košarkaša, manekenku Minu javnost je upoznala kada se pojavila u spotu Saše Kovačevića za pesmu "Slučajno".

Jedno od najčešće postavljanih pitanje je i koliko je visoka supruga košarkaša, a na zvaničnoj stranici njene modne agencije stoje i visina i njene ostale mere:

Mina je visoka 178 cm, obim grudi je 90, struka 63 i kukova 93.

Mina i Nemanja važe za jedan od najskladnijih parova, a kada su otpočeli vezu ona je imala samo 19 godina, dok je Nemanja tri godine stariji.

Par se upoznao leta 2014. godine, a ona je jednom prilikom ispričala detalje njihove ljubavne priče.

"Bilo je leto, Nemanja je bio sa svojim društvom, a ja sa svojim. Te godine je bio povređen i nije mogao da igra za reprezentaciju. Nakon tog našeg prvog susreta prošlo je nekoliko dana i počeli smo da se čujemo. On je baš tada išao u Ameriku na preglede, i kad se vratio, dogovorili smo se da se vidimo i upoznamo. Ja sam tog leta upisala fakultet i pripremala se da modeling malo ostavim po strani. Nemanja je imao ugovor sa Golden stejt voriorsima na još godinu. U početku veze sve je bilo veoma komplikovano, bili smo razdvojeni, mnogo obaveza čekalo me je na državnom fakultetu. Dešavalo se da odem u Ameriku na samo četiri dana kako bismo bili zajedno", ispričala je ranije Mina za magazin "Gloria".

"Teško je naći osobu koja će da te isprati u svemu što nosi karijera profesionalnog košarkaša i da se navikne na takav život. Teško je kad dođem nervozan sa utakmice, često je sama jer dosta putujem, ali Mina ima tu sreću da je posao ne vezuje za jedno mesto i da može da radi i bude sa mnom. Ja sam nju upoznao kad je imala 19 godina i njeno prvo pitanje je bilo 'Je l’ ti moraš na svaki trening da ideš?'. Brzo sam joj objasnio, adaptirala se i odlučila da želi da bude sa mnom kroz sve to, s te strane je i meni sve olakšano. Mislim da je ta mladost tome doprinela, negde sam je formirao kao osobu", ispričao je svojevremeno Nedović za "Mondo".

Košarkaš je priznao i da je na početku veze bio veoma ljubomoran.

"Sećam se prve godine kad smo se upoznali, bio sam u Valensiji, a ona je često putovala u Beograd i bio sam ljubomoran bukvalno kad izađe u grad. Ne mogu da spavam dok mi se ne javi da je došla kući. Onda sam se vremenom iskulirao jer mi je pokazala da nemam šta da brinem. Samo ta godina je bila kritična, ali naučili smo da imamo poverenja jedno u drugo", iskren je bio tada Nemanja.

Mina i Nemanja su 2020. godine sklopili građanski brak i organizovali intimno slavlje u najužem krugu, a prošlog vikenda venčali su se i u crkvi i napravili veliko svadbeno veselje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading