PEVAČ DOŽIVEO JEZIVU SAOBRAĆAJNU NEZGODU Rade Jorović prvi put progovorio o borbi za život, o ovome je ćutao dve decenije!
Alo Tanjug

Rade Jorović važi za nekog ko se retko pojavljuje u javnosti, a svoju karijeru, dugu skoro 50 godina, gradio je mirno, bez skandala. 

Rade je sada, nakon više od dve decenije odlučio da progovorio o jezivoj saobraćajnoj nesreći koju je doživeo. 

- Imao sam težak udes pre dvadeset godina, negde u blizini Požarevca. Ni do današnjih dana ne mogu da se setim kako je došlo do toga. Znam samo da sam se isprevrtao kolima, imao sam potres mozga, nekoliko lomova i jedva sam živ ostao - počeo je priču Rade u emisiji "Puls Srbije". 

Pevač je otkrio da nakon nesrećne, za sada, nema posledica. 

- Za sada nema posledica i vid mi se malo povratio na levo oko, što me raduje. Nisam išao na neke intervencije. Bio sam kod lekara i oni su mi savetovali da ništa ne diram, jer to može da se sredi samo po sebi, što je urodilo plodom - rekao je Rade.

Podsetimo, uprkos izuzetno uspešnoj karijeri Rade se skoro potpuno povukao iz medija, a nedavno je ogolio dušu i ispričao zbog čega je doneo takvu odluku.

- Računam da ima mlađih koji imaju šta da kažu. Ja sam rekao već sve što sam imao. Nemam neke novine ili neke nove pesme kojima bih zainteresovao publiku, ali se uvek trudim da se odazovem pozivima. Odem malo u Dragačevo, moje selo i onda se malo zadržim na svom imanju. Radim i narodne svetkovine, a kada budem imao valjan razlog sam ću se javiti - rekao je pevač za "Grand".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading