Zorana Sikter
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda", Zorana Mićanović samo niže uspehe na poslovnom planu.

Pesma „Sikter" napravila je pravu pometnju na muzičkoj sceni, a od tada je njena karijera krenula uzlaznom putanjom. Osim u diskotekama i klubovima, Zorana nastupa često i na privatnim veseljima, a neretko se dešava da snimci sa takvih proslava završe na društvenim mrežama.

Tako se sada pojavio snimak sa jednog veselja, a svima je za oko zapao bakšiš, odnosno suma novca koju je pevačica dobila za tokom nastupa.

Ona je uz pratnju orkestra izvela miks narodnih pesama, a gosti su se počastili novcem

 Ispod videa su se samo nizali komentari, a mnogi su mišljanja da je Zorana upravo nova kraljca bakšiša.

-Bravo, lutko, kakva ekipa, ludilo, ma ti si nova kraljica bakšiša - samo su neki od komentara ispod videa na TikToku.

Podsetimo, tek punoletna pevačica, koja je za ovo kratko vreme koliko je na estradi uspela da kupi dva stana, nedavno je u ispovesti za Grand otkrila da je nakon takmičenja htela da odustane od muzike, ali je jedan poziv promenio njen životni put.

-Za uspeh je potrebna vera u sebe i mislim da je bitan i dobar kompozitor kada je muzika u pitanju, mora mnogo da se radi i da se ulaže u karijeru. U jednom trenutku sam htela da odustanem od svega jer sam ispala u polufinalu i nisam ni uspela da se plasiram u finale. Tada sam mnogo plakala, a onda mi je Mili samo rekao da ima pesmu za mene. Mislim da u tim trenucima čovek sebi treba da kaže samo da može i da hoće kako bi došao do uspeha. Ako potonete sami od sebe, onda se neće desiti ni uspeh - istakla je Zorana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading