Modni promašaji naših javnih ličnosti
Foto: Alo/Printscreen

Poznate ličnosti jako vode računa o svom stajlingu i za to čak i neretko angažuju stručnjake, kako bi im pomogle da izgledaju što bolje. 

Svi se trude da privuku pažnju, ali neki to učine i potpuno pogrešnim stajlingom i privuku podsmehe javnosti, posebno na društvenim mrežama. Ovo su neke od najgorih modnih izdanja koje su naše poznate ličnosti koji se još uvek pamte.

A sada Rada! Bez pevačice Rade Manojlović čini se da bi i ova lista bila potpuni promašaj, obzirom da je ova muzička zvezda odavno poznata po pogrešno odabranim modnim komadima. Čak ni njeno prezgodno telo u ovim drvnim komadima ne mogu poptaviti situaciju. Rado, kako tamne dokolenice na cipele? Zar zlatne šnale na kaiševima nisu ostale u pretprošlom veku?

Modni promašaji naših javnih ličnosti

Printscreen

 

Uprkos svojoj višedecenijskoj karijeri, na kojoj joj skidamo kapu, za stajling koji je ponela na Beoviziji 2020. godine, najviše bismo voleli da smo tu kapu mogli da navučemo na oči da ne gledamo ovu autfit. Popularna pevačica Neda Ukraden ponela je neobičnu kombinaciju naše poznatog kreatora na kojoj je bilo svega previše, ali stila najmanje. 

Modni promašaji naših javnih ličnosti

Printscreen

 

I jesenji favorit za izbog najgoreg stajlinga ponela je glumica Lidija Vukićević. Ova zgodna glumica, ponosno nosi svoje godine i savršeno izvajano telo. Ipak, ovog puta potpuno pogrešno je na njega navukla, čini se, sve što je stigla.

Modni promašaji naših javnih ličnosti

Printscreen

 

I najveće zvezda za kraj! Lepa Brenama decenijama važi za jedno od najbolje stilizovanih poznatih ličnosti, ali ona vrlo često eksperimentiše. I sa garderobom i sa frizurom, barem za fotografisanje. 

Modni promašaji naših javnih ličnosti

Printscreen

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading