pevačice
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Da estrada voli da uživa u luksuzu dokaz su skupocene vile koje poseduju, a neke od njih vrede nekoliko miliona evra.

Iako su javne ličnosti, mnogi od njih ne vole da pokazuju svoj dom, međutim, zahvaljujući društvenim mrežama, imali smo prilike da vidimo kako izgleda prostor u kom provode vreme sa svojom porodicom.

Dragana Mirković živi u zamku Ebenfurt nadomak Beča sa svojim mužem Tonijem i decom. Jedna od najzanimljivijih činjenica o dvorcu jeste ta da je u njemu nekada živela Marija Terezija koja je krajem 17. veka boravila u njemu. Dragana i njen suprug Toni vodili su računa o svakom detalju, a pevačica je jednom prilikom objavila fotku ispred svog dvorca i sve ostavila bez daha.

Vera Matović u zlatno doba svoje karijere zaradila i sačuvala čitavo bogatstvo. Sa suprugom Ratomirom Racom Matovičem, pevačica je pre mnogo godina u jednoj od najelitnijih ulica u Beogradu, nadomak stadiona Partizana pazarila vilu koja vredi basnoslovnih pet miliona evra, najviše zbog lokacije. Ova narodna pevačica, bez koje se do pre petnaestak godina nije moglo zamisliti srpsko veselje, velike sume novca ulagala je i u kupovinu umetničkih dela, pa je danas jedan od najozbiljnijih kolekcionara preskupih slika. 

Svetlana Ceca Ražnatović nasledila je kuću od supruga Željka Ražnatovića Arkana. Nalazi se na ulazu u Dedinje, najelitniji deo srpske prestonice. Cecina vila je jedna od najskupljih od svih nekretnina koje poseduju pevači u Srbiji. Njena vrednost procenjivala se na oko 2, 5 miliona evra, pre nego što ju je nedavno renovirala. Po poslednjim procenama kuća vredi 3, 3 miliona evra.

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović poseduju velelepnu vilu na Bežanijskoj kosi u Beogradu, čija je unutrašnjost kao iz bajke. Da je Brena vodila računa o svakom detalju dokazuju fotografije iz njenog doma koje je nekoliko puta objavila na društvenim mrežama.

Oni su, navodno, pre dve godine doneli odluku da prodaju vilu na Bežanijskoj kosi, a cifra koju za nju navodno tražili je 2 miliona evra!

Miloš Bojanić vlasnik je nekoliko preskupih nekretnina, a na vrhu spiska su njegova luksuzna kuća sa bazenom nadomak Sremske Kamenice, kao i kuća u Baošićima, koju ima skoro tri decenije, a koju je maltene pretvorio u hotel.

Iz novoosnovanog beogradskog naselja na obroncima Voždovca, gde je živela na poslednjem spratu jedne zgrade koji je sama kupila, Aleksandra Prijović se trudna posle venčanja sa Filipom Živojinovićem sa njim preselila u komšiluk Filipovog oca, bivšeg teniskog asa Bobe Živojinovića i njegove supruge Lepe Brene, koji su kao svadbeni dar mladencima poklonili tu kuću, čija vrednost se procenjuje na oko 600.000 evra. Međutim, mana ove skupe nekretnine je što pevačica zid deli sa komšijama i što nema veliko dvorište u kojem bi njen naslednik imao svoj kutak za igru.

Nataša Bekvalac je tokom vanrednog stanja u Srbiji zbog pandemije koronavirusa dosta vremena provodila sa svojom porodicom na sašalu koji poseduje nadomak Novog Sada.

Bekvalčeva je u salaš na kom poseduje vilu navodno uložila stotine hiljada evra, ograđen je zelenom ogradom i nema komšija u blizini, a u luksuznoj kući ima kuhinju, ogroman dnevni boravak, dva kupatila i više spavaćih soba, čak dva prostrana balkona, a kako se navodi, njena kuća vredi oko 400.000 evra.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading