PONOVO ZAJEDNO! Jovana Pajić i Sale Tropiko uhvaćeni, javnost oduševljena srećnim vestima (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Frontmen grupe "Tropiko" Aleksandar Sale Cvetković i Jovana Pajić zajedno su se pojavili na završnoj priredbi koja je organizovana za završetak školske godine njihove ćerke Helene.

Bivši supružnici Jovana Pajić i Sale Tropiko roditelji su dve devojčice Helene i Đine, koje su nasledile maminu lepotu i tatin karakter. Talentovane za različite vrste umetnosti, a nije tajna da su odlični đaci u školi. 

PONOVO ZAJEDNO! Jovana Pajić i Sale Tropiko uhvaćeni, javnost oduševljena srećnim vestima (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Ćerke su centar sveta pevačice i muzičara koji svaki njihov uspeh doživljavaju kao svoj i slave ga sa velikim oduševljenjem, što je bio slučaj i kada su se pojavili u osnovnoj školi kod starije ćerke Helene. Starija mezimica nekadašnjeg para okončala je još jedan razred osnovnog obrazovanja, što je u okviru škole na poseban način uz adekvatnu odeću i balone obeleženo. Elem svi učenici i učitelji trebalo je da se obuku u belo, a svako od njih bio je pozdravljen gromoglasnim aplauzom kada se začulo njegovo ime.

Jovana i Sale ponovo zajedno

Printscreen

 

Po okončanju tog oficijalnog dela u nebo su pušteni plavo- beli baloni, što su Jovana i Sale ispratili zajedno sa svojom naslednicom koja im je još jednom priredila zajedničke trenutke za pamćenje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading