Eleonora Miljković pokazala obline
Foto: Alo/Printscreen

Atraktivna Elenora Miljković zadobila je pažnju gledalaca tokom učešća u Zadruzi, ali i kao prezenterka vremenske prognoze tokom svojih "voditeljskih dana".

Nekadašnja Pinkova voditeljka već neko vreme "živi od Instagrama" na kojem, zahvaljujući svom izvajanom telu, zarađuje od reklamiranja kupaćih kostima i donjeg veša.

Eleonora je sada želela da pokaže nove modele kupaćih pred predstojeću sezonu, ali sve što je uspela jeste da izmami uzdahe pratioca koji su zurili u njene obline koje kipe iz nikad manjih gaćica, ali i gornjeg dela.

Podsetimo, Eleonora Miljković i danas važi za najatraktivniju učesnicu rijalitija "Zadruga". Ona se takmičila u drugoj sezoni, a i dalje privlači veliku pažnju. Čak i otkad više nije slobodna.

Prošle godine popularna Nora se udala. Njen suprug je Čedo Kočovski, sa kojim je inače pre svadbe godinama unazad bila u vezi.

Atraktivna Makedonka često pozira u provokativnim izdanjima. Naročito privlače pažnju snimci i fotografije na kojima je ona u kupaćim kostimima. Uglavnom je reč o promotivnim kampanjama nekih brendova.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading