RASTA OŠIŠAO DREDOVE! Reper se odlučio za drastičnu promenu imidža, a evo koji je razlog!
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen

Burni događaji u životu Stefana Đurića Raste u proteklih nekoliko godina nisu ni najmanje uticali na njegovu karijeru repera i producenta koja iz godine u godinu cveta i napreduje.

Pune hale i milionski pregledi su dokaz da njegovu publiku interesuje isključivo muzika, ali ipak je odlučio da napravi veliku vizuelnu promenu koja je šokirala sve, čak i one koje ga prate od samog početka.

U najavi za tri nove pesme koje je uradio sa kolegom i dugogodišnjim saradnikom Linkom, a koji je nazvao "180 stepeni", Rasta je ošišao svoje prepoznatljive dredove.

Reper je tako pokazao da je spreman za novu eru, i privatnu i profesionalnu, kojom će se predstaviti balkanskoj javnosti. Iako će biti teško navići se na Rastu bez dredova, on kaže da je opraštanje od kose vrlo simbolično i predstavlja njegov lični preokret.

-Ovaj projekat predstavlja prekretnicu u mom muzičkom putovanju, donoseći svežu energiju i dublje poruke. EP "180 stepeni" sadrži tri pesme: "Prokleti 3", "Taktika" i "Strah i trepet". Ovaj mini-album je moja evolucija kao umetnika. U spotu za intro pesme, primetićete moj novi izgled nakon oproštaja od dredova. To je simbol mog ličnog preokreta i spremnosti da rastem kao umetnik, ali i kao čovek. Videćete novog Rastu - obrt za "180 stepeni", izjavio je Rasta.

Ovo nije prvi put da se Rasta odluči na ovaj korak. On je dredove već jednom ošišao i to kada mu je bivša supruga Ana Nikolić rodila ćerku Taru jer je želeo da im istovremeno raste kosa. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading