Marina Perazić sa ćerkom
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Marina Perazić od svog prvog pojavljivanja u javnosti bila je velika zvezda. Ipak, poslednjih godina umetnica je u medijskoj ilegali, a mnogi su se pitali gde je nestala.

Marina se nedvno oglasila na svom Fejsbuk profilu, gde je objavila fotografiju sa ćerkom Miom Katarinom Fece.

Njih dve su nasmejano pozirale i to povodom Marininog divnog dana.

- Dragi moji prijatelji, zahvaljujem se sa zakašnjenjem na predivnim željama koje ste mi uputili povodom mog rodendana. Zasluženo uživam baš onako kako ste mi poželeli - napisala je pevačica i bivša učesnica rijalitija "Farma".

Marina Perazić sa ćerkom

Printscreen

 

 

Podsetimo, Marina je bila skoro deceniju u braku sa bubnjarom grupe EKV Ivanom Fece Firčijem, a kruna njihove ljubavi su ćerke Mija i Luna.

Iako su im roditelji poznate ličnosti, one se ikada nisu javno eksponirale. Hrvatska pevačica uvek isticala je kako je ponosna na svoje dve mezimice, koje je samo jednom prilikom pokazala javno.

Marina i Firči su od 1988. godine živeli u Njujorku, po želji bivšeg bubnjara, a kada su se rastali 1997. godine, Marina se sa decom vratila u Hrvatsku.

HARALA JE MUZIČKOM SCENOM, A ONDA ODJEDNOM NESTALA Evo kako izgleda i čime se bavi danas Marina Perazić! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Mija se kasnije vratila u Njujork gde se bavi preduzetništvom, što se može zaključiti po njenim objavama na Instagramu.

Luna je imala želju da pođe maminim stopama, pa se prijavila za svojevremeno najpopularnije muzičko takmičenje na našim prostorima "Prvi glas Srbije". Međutim, odustala je od takmičenja, a onda se posvetila manekenskoj karijeri.

Marina trenutno boravi u Americi kod ćerke i kako je Telegraf saznao, tamo planira da ostane do septembra, redovno izlaze u provod i posećuju koncerte poznatih muzičara i gotovo se ne razdvajaju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading