DOKTORI SU JE UPOZORILI, ZDRAVLJE JOJ JE UGROŽENO Ana Bekuta se bori sa ozbiljnim problemom, ovo su detalji
Ataimages

Zbog povišenog pritiska i holesterola slavna pevačica je počela zdravo da se hrani, a nove navike dale su dobre rezultate i kada je njena linija u pitanju.

Iako se dugo pridržavala saveta lekara, Ana se u poslednje vreme navodno ponovo opustila, pa je za kratko vreme nabacila više od deset kilograma, zbog čega ponovo ima probleme sa povišenim pritiskom.

– Ono što najviše utiče na njeno zdravstveno stanje jeste stres kome je svakodnevno izložena, što na nastupima, a što na snimanju "Zvezda Granda", gde su situacije često napete kako sa kandidatima tako i sa kolegama u žiriju. Ljudi ne shvataju ozbiljno ovaj problem, pritisak je ozbiljna i podmukla bolest - priča Anina drugarica, piše "Svet".

– Organizam nije mašina koju kada navijete stalno radi istim tempom. Doktori su je upozorili da mora da se vrati na stari režim jer joj je zdravlje ugroženo. Mislim da je nju sad tek sve stiglo, izgubila je Mrku svoju najveću podršku, pa potom i majku, sve joj više nedostaju i fale, ne oseća se dobro.

– Mislim da neku vrste utehe nalazi u hrani. Jednostavno u nekom je periodu kada je dala sebi oduška, ali ne sme još dugo. Žao mi je jer se stvarno trudila oko te ishrane, zahvaljujući njoj preplovila je tabletu za visok krvni pritisak, popravila krvnu sliku i smanjila nivo holesterola. Ma odlično se osećala, imala je i svakodnevne fizičke aktivnosti kad joj situacija, tačnije posao, dozvoljava – kaže za "Svet" Anina drugarica.

Zdravlje Ane Bekute bilo je ozbiljno narušeno i pre nekoliko godina, a pevačica pamti i dan kada je odlučila da svoj život promeni iz korena. 

– Primetila sam da teže dišem, da me kilogrami guše i tad je sve počelo – rekla je pevačica koja je godinama bila istrajna, a sigurni smo da će opet stvar uzeti u svoje ruke jer je već jednom dokazala da može.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading