MRZIM DA VEŽBAM Ivana Selakov se u trudnoći ugojila 13 kilograma, a evo kako je uspela da smrša
Printsc Pink

Ivana Selakov jedna je od pevačica koja nikada nije krila da ima problema sa viškom kilograma zbog čega vodi računa o ishrani, ali priznaje da je uz pomoć dobre organizacije i jelovnika uspela da skine čak 13 kilogarama koje je dobila u trudnoći.

– U trudnoći sam se ugojila 13 kilograma, ali nije to strašno. Znam da ima dosta žena koje se i više ugoje. Nisam pazila na ishranu jer mi je bilo bitno samo da moje dete bude zdravo. Dugo nisam mogla da dobijem dete, tako da kada sam ostala u drugom stanju, sebi sam dovolila da jedem sve što želim – rekla je pevačica svojevremeno.

Pevačica dodaje da je uspela da smrša zahvaljujući čuvenoj mesnoj dijeti.

– Skinula sam brzo kilažu kada sam postala majka. Zahvaljujući proteinskoj dijeti, gde se uglavnom jede samo meso i povrće, skinula sam sve suvišne kilograme. Hleb ne jedem uopšte, kao ni testo, krompir, grašak, slatkiše… Ma sve što mi je omiljeno mi je i zabranjeno. Ponekad pojedem neko voće, ali uglavnom samo pijem limunadu – ispričala je pevačica za koja je ponovo uspela da se ugoji, te je sada opet na istom režimu ishrane.

– Tokom korone sam se užasno ugojila. Nisam se kretala i od nervoze sam samo jela. Pridržavala sam se proteinske dijete i uspela da izgubim kilograme pred leto puno nastupa– kaže pevačica, koja priznaje da od teretane beži ‘ko đavo od krsta’.

– Mrzim da vežbam i samo dva puta sam u životu ušla u teretanu. Ja sam onaj tip osobe koja je večito na poštedi. Ne podnosim teretanu, ne volim da trčim, ma ništa od toga me ne zanima. Lakše mi je da promenim ishranu i pokazalo se da tako mogu da smršam.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading