Marija i Mustafa
Foto: ATA IMAGES/Printscreen

Marija Šerifović podelila je tužnu priču o uličnom pevaču, Mustafi Hrustiću iz Zenice, koji živi ispod mosta.

Mustafa je ostao bez roditelja u sedmoj godini, od kad se sam bori za svoj život. Iz stana je morao da izađe, jer nije imao dovoljno novca da plaća kiriju, pa sada živi u šatoru, pod zeničkim mostom.

Mladi pevač izrazio je želju da se prijavi za "Zvezde Granda", ali navodi da za to nema uslova.

- Tu treba imati novca. Mogu ja otići da se prijavim na "Zvezde Granda", ali ja ne mogu sa 10 maraka (5 evra) da se obučem, sredim, da stavim mašnu, da budem čist. Ja bih se prijavio da sam u mogućnosti - istakao je Mustafa Hrustić za jutjub kanal "Srećko Stipović", a Marija je, kao što smo pisali, izrazila volju da mu pomogne i zamolila ljude da ga povežu sa njom.

"Telegraf.rs" kontaktirao je Mustafu Hrustića kako bi mu ponudili pomoć i spojili ga sa Šerifovićevom, a on je otkrio da ga je Marijin tim već kontaktirao.

- Marija trenutno spava, ali me je zvao njen menadžer. Rekao je čim ona ustane, da će me kontaktirati da se sve dogovorimo - rekao je pevač i otkrio da se vratio u stari stan i da nije više u šatoru, pod mostom.

- Smestio sam se u stari stan. Čovek mi je platio kiriju za dva meseca, sreća da se nije izdao u međuvremenu. Sad sam dobro - ispričao je ulični pevač za "Telegraf.rs".

Komentari (0)

Loading