Lepa Lukić
Foto: Alo/Alo

Lepa Lukić (83) otkako se pojavila na muzičkoj sceni, pre čak 60 godina, slovila je za ženu vanserijskog glasa, ali i za veliku zavodnicu za kojom su uzdisali mnogi muškarci.

Udavala se čak tri puta, a sada je u razgovoru za Alo! priznala da i dalje veruje u ljubav.

- Uvek sam zaljubljena. Zašto ne bih bila? Zaljubljena sam i u cveće, a kamoli u muškarce - rekla je kraljica narodne muzike poznata po vedrom duhu i još boljem humoru.

- Udvaraju mi se svaki dan. Što da mi se ne udvaraju? Ja sam svesna sebe, imam ogledalo, znam kako izgledam, ali ti što me hoće, ja njih neću - rekla je ona kroz smeh.

- Muvaju me čiče, a meni čiča ne treba. Šta će mi? Za mene su mlađi, ali glupo je i sa mlađima da šetam - nastavila je Lepa, pa otkrila da je svojim izgledom zadovoljna, te da je ponosna na činjenicu da je i dalje vitalna i pokretna.

- Moje ime ide uz mene, je l’ sam lepa ili nisam? Pogledajte moje vršnjakinje, zbabile se, idu uz pomoć štapa, iskrivile se. Mnogi bi voleli da i mene vide takvu, ali šta im ja mogu. Mene zovu da snimam reklame, da pevam, da uveseljavam narod - rekla je, pa otkrila tajnu svoje dugovečnosti i dobrog izgleda i u devetoj deceniji.

- Negujem se. Nokti, koža, kosa uvek moraju da budu na mestu. Koliko god da godina imate, ne smete da se zapustite - zaključila je Lepa Lukić, koja, kako kaže, radi samo ono što ona želi i što je istinski ispunjava.

- Ja ne moram više da pevam, ali pevam jer me ljudi traže. Dok je tako, ja ću to raditi, a kada prestanu da me zovu, znaću da je došao moj kraj. Ja imam tri penzije, i od njih može dobro da živi četvoročlana porodica, a ja imam samo mačku. Znači, živim odlično - rekla je ona za kraj.

Nemam naslednicu

Pevačica koja na estradnom nebu traje duže od pola veka ističe da nijedna njena mlađa koleginica ne može da je nasledi.

- Ako se dosad nije pojavila, kada će? Moja muzika i pesme trajaće dok trajem ja. Sada se peva nešto drugo, i ja to sve razumem. Nek’ peva ko šta želi, ali ovo što pevam ja ne peva niko drugi - rekla je Lepa za Alo!.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading