Nikolija i Relja
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Kada je na svet stigla mlađa ćerka Nikolije Jovanović i Relje Popovića, ispred porodilišta okupile su se sve kolege novinari i fotoreporteri ne bi li zabeležili kako to tek rođena devojčica izgleda.

Na žalost okupljenih muzički par doneo je odluku da svoju tek rođenu naslednicu ne izlaže pogledima javnosti i što duže njen lik i ime skrije od radoznalih medija, kao što je to činjeno sa prvom ćerkom Reom.

Sa imenom devojčice nisu imali sreće, tako se svega par meseci kasnije medijima proširio podatak da se mlađa ćerka Nikolije Jovanović i Relje Popovića zove Hana. Prelepo ime, jednako lepo i interesantno kao što je i Rea obradovalo je fanove emotivnih partnera koji nikako nisu uspeli da spreče da ovaj podatak ode u etar. Ipak to kako Hana izgled ostala je tajna sve donedavno.

Naime, ponosna baka Vesna, koja se oporavlja od ugradnje bajpasa, na svom profilu podelila je fotografiju curice sa palmicom na glavi, predivnog osmeha, dok jede ražnjić. Ne zna se šta je slađe, da li to kako devojčica uživa u hrani, da li njeni obraščići ili pak frizura, ali ovim gestom estradna umetnica privukla je ogromnu medijsku pažnju i pažnju svojih brojnih fanova širom sveta.

Budući da retko šta osim svojih nastupa ona objavljuje na Instagramu, normalan zaključak je bio da je malena lepotica na Vesninom profilu niko drugi do njena mlađa unuka Hana, koja je toliko slatka da je radosna baka uprkos zabranama zeta i ćerke da ne objavljuje slike unuki napravila ustupak.

Konačna potvrda da je curica sa slike mlađa ćerka Nikolije Jovanović i Relje Popovića nije stigla ni od Vesne ni od nevenčanih estradnih supružnika. Uprkos tome, niko ne može da zanemari njenu sličnost sa Reljom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading