Nikolija i Relja
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Već neko vreme rastanak Nikolije Jovanović i Relje Popovića u top vestima je svih medija. Piše se, najpre spekuliše i nagađa, o krizi u braku supružnika, koji su do skoro važili za jedan od najskladnijih na estradi. Često se u kontekst njihovog odnosa upliće i Nikolijina majka Vesna Zmijanac, koja se oporavlja na Bukulji, a navodno kao i uvek u srži problemati je njen odnos sa zetom. 

Dok mediji pišu i nagađaju, javnost takođe, Nikolija i Relja nastavljaju da žive svoju bajku sa svoje dve naslednice. Istovremeno oni uspehe nižu i na poslovnom planu, a upravo to je razlog čestog razdvajanja supružnika, što medije navodi da pomisle da je njihovoj vanbračnoj vezi došao kraj.

nikolija jovanović

Foto: Ataimages

 

Naime, retko kada muzički par nastupa zajedno. Kada se to dogodi fanovi su gotovo uvek u transu, ipak ti momenti se ne ponavjalju toliko često jer ponosni roditelji dve ćerkice se trude da bar neko ostane kod kuće i bude kraj njih. Potpuno su im posvećeni, vrlo fokusirani na njihovo odgajanje, vanškolske aktivnosti, ishranu i ne postoji segment koji im izmiče, prenosi Story.

Reklo bi se jedna zdrava porodica, o kakvoj mnogi sanjaju. Uprkos tome što su roditelji za primer Nikolija i Relja ne zapostavljaju svoje privatne aktivnosti, ostatak porodice i dugogodišnje prijatelje u čijem društvu se najlepše provode.

Dok Relja to čini u noćnom provodu po beogradskim klubovima, Nikolija, koja je studentske dane provela u Atini, napre tamo voli da otputuje, i bude sa dragim ljudima, što je pre par dana ponovila. Rastanak Nikolije Jovanović i Relje Popovića usledio je neposredno po okončanju jednog događaja, na kojoj je rep, hip-hop zvezda zablistala u dugoj beloj haljini. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading