LEPA LUKIĆ PRIZNALA DA JE ZALJUBLJENA Pevačica otkrila detalje iz života, pa iznenadila prisutne: U ljubavi nema stajanja! (VIDEO)
Ivan Stanivuković Zeka

Lepa Lukić iza sebe ima 60 godina dugu muzičku karijeru, a sada je progovorila o svom radu, zaradama, ali i otkrila da li je zaljubljena.

 

Pevačica smatra da još uvek nije dobila naslednicu, kada je njen glas i muzika u pitanju.

- Neka peva ko god želi moje pesme, ali ja naslednicu ne tražim. Ko se prirodnim putem pojavi, svaka čast da nastavi moju muziku. Kad do sad nije onda kad će? Do sad niko nije uspeo da me smeni - rekla je ona i otkrila koja joj je njena pesma najdraža:

- To je kao kad pitate majku koje dete najviše voli. Ja sam birala svaku pesmu, sve su mi drage, jer mi ih niko nije nametnuo. Pesma „Od izvora dva putića” bi trebalo da mi bude najdraža jer me je ona vinula u nebo. Sa prvom pesmom sam uspela.Lukićeva otkriva i da li je trenutno zaljubljena.

- Jesam, u cveće sam zaljubljena. Nisam ja još uvek za bacanje, ali ja vodim računa, svemu ima kraj, zna se granica. Kao i u muzici. Ako te niko neće, znači da sam moraš da staneš. Nisam ni u ljubavi stala, ali to malo manje upražnjavam. Udvaraju se, ali meni čiča ne treba, a glupo je da se sa mladima zabavljam.

U jednom Lepinom spotu njenu naslednicu igrala je Ivana Đorđević, a pevačica je otkrila da li je danas sa njom u kontaktu.

- Čujem se sa njom, ali ona sada ima 30 godina i nije više dete. Ima dvoje dece, udala se srećno. To sa njom je bio veliki hit. Svi su mislili da sam ja nju usvojila, da je ona moja naslednica, a pesma se tako zove. Ona ima svoje roditelje, ne bi je ni dali da ja hoću.

 

 

 

Ona se dotakla i svoje penzije.

- Ja imam veliku penziju, mogu da živim. Nemam ja 60 ljudi sa mnom. Pevam ja i dalje i dodatno zarađujem. Od moje tri penzije može da živi četvoro, a ja nemam četvoro, imam samo mačku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading