Verica Rakočević s mužem
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Milorad Rakočević, sin Verice Rakočević, plod je ljubavi dizajnerke i njenog drugog muža Zorana Rakočevića.

Za razliku od svoje dve sestre, starije Elene Karaman i mlađe Milene Rakočević Milorad izbegava javnost u širokom luku, a nije radostan čak ni kada kreatorka na svom Instagram profilu objavi njegove slike.

OVO JE MISTERIOZNI SIN VERICE RAKOČEVIĆ Stariji je od njenog partnera, a njegov izgled često je na meti raznih komentara (FOTO)

Printscreen

 

Upravo to je razlog zbog kog Verica izbegava da sina promoviše u javnosti, iako ima sve razloge to da čini.

Visok je, zgodan, šarmantan, sposoban, dosta likom podseća na nju, mada je zadnjih godina sve više onih koji komentarišu da je likom isti otac.

Istina, sin Verice Rakočević u kratkom periodu oćelavio je i osedeo, ipak čini se da to nimalo ne utiče na njegov šarm.

Širokim osmehom on osvaja, a čini se da je nepobediv kada je okružen svojim mezimicama, a tom osećaju svedoči i fotografija nedavno nastala.

Uprkos Miloradovom negodovanju ona je završila na Veričinom profilu i sve oduševila. Na slici su Milena sa sinčićem, Verica i Milorad sa svojim naslednicama.

Sin Verice Rakočević

Printscreen

 

Jasno kao dan je da su skladna porodica koja se neizmerno voli, poštuje i ceni. Elena, doduše fali za kompletnu sliku, ali kada je brat i sestra zatrebaju i ona je uvek tu.

- Elena i Mića žive u istom gradu i normalno je da su češće zajedno. Milena je u Njujorku, pa komuniciraju preko telefona i viđaju se kada dođe u Beograd. Kao majka sam srećna jer znam da su u ključnim trenucima uvek tu jedni za druge. Sve sam ih vaspitavala na isti način, ali raznolikost njihovih karaktera je očigledna. Mića je emotivno i senzibilno biće sa izuzetno turbulentnim životom. Znala sam da će, kada pronađe svoju polovinu i dobije dete, biti najdivniji tata na svetu ‒ izjavila je ranije Verica Rakočević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading