ĆUTALA JE, A SADA JE REŠILA DA PROGOVORI! Neda Ukraden otkrila svoju najveću tajnu, fanovi u šoku
Foto: Alo.rs

Pevačica Neda Ukraden prisetila se kako je izgledala njena trudnoća.

-Bila sam trudnica koja je jako dobro podnosila trudnoću. Jela sam sve što je trebalo, belančevine, a strašno puno sam jela salate. Ne znam kako sam se od te ribe i salate toliko ugojila. Imala sam 52 kilograma kada sam ušla u trudnoću i 74 kada pred porođaj. Ali sam želela da izbegnem samo jedno: nisam želela da izgledam kao očajna trudnica – ispričala je Neda.

Pevačica se prisetila i trenutka kada je trebalo da krene na porođaj.

-Spremila sam fino i doterala kao da idem na snimanje neke emisije. Ponela sam svoj neseser, probudila supruga i rekla mu “Hajde, sad možemo da idemo.“ Njega je već uhvatila panika pri ustajanju iz kreveta – rekla je pevačica uz osmeh.

Neda je otkrila da i danas vodi računa o svojoj liniji, a ispričala je i koliko često vežba.

-Svaki dan, ili svaki drugi odradim svoj „tabata workout“. Vodim računa koliko je moguće. Toliko sam na putu da ne može čovek da se pridržava svega, ali nema cigareta, alkohola, prejedanja. Ali svako ne može čovek da vodi baš uredan način života kada si po 7-8 sati na putu, ali u svakom slučaju trudim se da vodim izbalansiran način ishrane. Kada sam kod kuće zna se da ja spremam. Obožavam da kuvam i nije mi svejedno šta jedem – priznala je Neda.

Pevačica je otkrila i šta je potrebno da bi neko imao impozantnu karijeru poput njene.

-Sreća je svakako potrebna. Ali za sreću se morate izboriti. Jer ako vam je Bog dao šansu, a dao vam je čim imate talenat, kao i ljubav prema muzici, onda je potrebno malo zgrabiti te trenutke odlaska, takmičenja, audicija. Ljudima se vrlo često ne da. Drugo, mnogi su počeli karijeru u kafani i tamo će i završtiti a mogli su mnogo više. Prosto možda su bili zadovoljni svojim ispod prosečnim plasmanom svoga talenta. Ali tu je nezahvalno biti i sudija i davati savete. Neko voli toplinu doma, a karijeru propušta nekima poput mene koji su ceo život na točkovima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading