SINDI OTKRILA ŠTA SE KRIJE IZA LUKSUZNIH PUTOVANJA I LAGODNOG ŽIVOTA Ekskluzivno po prvi put progovorila, pa priznala: "Ne radim, u penziji sam"
Printscreen

Bivša članica grupe "Models", Ivana Stamenković Sindi, pojavila se na jednom prestoničkom događaju u dugačkoj beloj haljini, a potom je otkrila ono što mnoge godinama "kopka" - kako zarađuje za život.

Sindi je blistala u dugoj beloj haljini koja je isticala njeno savršeno telo, a kako je otkrila, svečana toaleta je jako skupa, ali ju je ona dobila u zamenu za reklamu na Instagramu.

-Dosta je koštala, ali ja sarađujem tako sa raznim kuća koje reklamiram, tako da eto ovo haljine dobijam. Zato što neću da se udajem, pa sam zato večeras u belom - otkrila je Sindi.

Sindi voli lep život, luksuzna putovanja, što se može zaključiti po njenim objavama na društvenim mrežama, a sada je otkrila i kako zarađuje za život.

-Radim razne vrste reklama na Instagramu, tako da je to ono sada čime se bavim. Radila sam i dugi niz godina od svoje 14 godine tako da sada mogu da budem i u penziji, valjda sam i zaslužila - naglasila je ona i otkrila da li se od tog posla može dobro zaraditi:

-Može, ako dobro radite to što radite i taj posao dobro obavljate, onda vas angažuju razne kuće. Nećemo o ciframa sada.

Uz smeh ističe da ni za nju, ali ni za njenog izabranika nema više izlazaka, jer, kako kaže, on mora da radi samo zato što to nije počeo na vreme, kad i ona.

-On mora da radi, šta će čovek, pa on nije počeo na vreme. Nema više, dosta je izlazaka - otkrila je kroz smeh i istakla da više ne pije alkohol, a da je nekada dok je konzumirala znala čak i da se pobije kad pretera.

-Uglavnom je to prošlo kada sam bila tinejdžerka, a posle toga sam postala ozbiljna žena. Zavisi kako kad, kad malo popijem onda sam vesela, kad puno popijem onda sam volela da se pobijem.

PALA JOJ KLAPNA! Milica Veselinović pozelenela od besa, Bilal joj priznao da je uradio nešto neoprostivo!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading