story party
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Najpoznatiji magazin o poznatima „Story“ pre dve večeri organizovao je glamuroznu proslavu 18. rođendana, a tom prilikom okupio je najveće zvezde domaće i regionalne javne scene.

Događaj je upotpunio crveni tepih koji se pružao duž celog hodnika prestoničkog hotela i vodio do velelepne sale u kojoj se održavalo slavlje. Njime su u svečanim i skupocenim toaletama prodefilovale brojne zvanice iz svih sfera javnog života.

Glavni i odgovorni urednik magazina „Story“ Dragan Kecman pozdravio je prisutne i zahvalio im se na dugogodišnjoj uspešnoj saradnji, i poželeo im da se ona nastavi i u budućnosti, na obostrano zadovoljstvo.

Proslavi punoletstva, između ostalih, prisustvovali su i: Vuk Kostić, Jelena Gavrilović, Angelina, Sanja Vučić, Ivana Bum Nikolić, Goga Sekulić, Džejla Ramović, Marija Šerifović, Marina Visković i mnogi drugi.

Među okupljenim gostima našla se i Tijana Stojisavljević, koja je crvenim tepihom prošetala svoj trudnički stomak, ali i reperka Sajsi MC, koja je nedavno postala majka, te očarala izgledom koji je, samo nekoliko meseci nakon porođaja, na zavidnom nivou.   

"ALBANCI SU UNIŠTILI SPOMENIK MOJE MAJKE" Porodica Slađe Delibašić živi u Kosovskoj Mitrovici, a sada je pevačica otkrila sve o torturi Srba

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading