Anabela blista u haljini
Foto: Alo/Alo

Javne ličnosti večeras su se okupile povodom tradicionalne žurke jednog časopisa, a među njima je bila i pevačica Anabela Atijas koja je prosto blistala, te tom prilikom otkrila i tajnu svog izgleda, s obzirom da već decenijama važi za jednu od najlepših dama na domaćoj javnoj sceni, te joj mnogi zavide na mladolikom izgledu.

- Ovo je negde rezultat nege koja traje dugo, od početka, na vreme sam počela da se negujem i sada mogu da ti kažem, da to nije tako mnogo teško prosto kada imaš dobru podlogu. Obožavam da negujem kompletno, od lica, tela pa do unutrašnjosti, mislim organizma iznutra. Gledam da se zdravo hranim, da se hidriram, da hranim lice i spolja i iznutra. - istakla je pevačica tajnu svog negovanog i odličnog izgleda, te istakla da joj je njen partner velika podrška i pokretač u životu i karijeru.

Anabela blista u haljini

Printscreen

 

Anabela je progovorila i o gubitku bebe Anastasije Ražnatović i istakla da je ta vest rastužila:

- Iskreno, baš me je potreslo najiskrenije. Nijedna žena to ne treba da doživi, žao mi je, baš mi je žao. Ali mogu samo da kažem da je mlada, da se to nažalost i dešava. Teško je. Želim joj da joj Bog da snage da se što pre vrati i da bude dobro - rekla je Atijasova.

"LUPIO SAM JOJ ŠAMAR" Prva ispovest Stefana Karića o nasilju nad Šavijom ostavila sve bez teksta, priznao da će je pozvati, a evo šta se sve desilo te noći!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading