Marija Stamenić
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Marija Savić Stamenić aktivna je na društvenoj mreži Instagram, gde neretko dobija komplimente na račun svog izgleda, a kako je sama priznala nekada se teško nosila sa takvim komentarima.

Naime, pre nekoliko godina je na Jutjub platformi objavljeno da ima dobre noge, a nju je to potreslo.

NAŠA VODITELJKA JE PROŠLA KROZ AGONIJU I PAKAO ZBOG PROGONITELJA Policija morala hitno da reaguje, živela u strahu!

Printscreen

 

- Pitala sam se zbog čega je osoba koja je to okačila morala da komentariše kako izgledam, a ne to što radim. Bilo je to nešto najgore što je neko mogao da mi kaže, jer ne želim da me ljudi posmatraju na taj način - rekla je ona svojevremeno pa dodala:

- Prijatelji, koji su videli koliko sam se potresla, rekli su mi da sam šašava. Sada shvatam da je to bilo glupo, da sam podlegla predrasudi da ako si lepa žena, ne možeš da budeš pametna i sposobna da dobro radiš svoj posao. Više ne dozvoljavam da me takvi stavovi izbace iz takta, mada i dalje mislim da nisu fer - objasnila je Marija.

- Imala sam progonitelja, osobu koja me je zvala na kućni broj telefona. To se događalo čim bih ušla u stan, delovalo je kao da me neko gleda odnekud i tačno zna kad treba da pozove. Bilo je veoma neprijatno, osećala sam strah i bila prinuđena da tražim zaštitu od policije.

Problem je rešen, ali nikada nije saznala o kome se radi.

- Savetujem svim ženama da, ukoliko osete da nešto nije u redu i, ako posumnjaju da nešto potencijalno može da ih ugrozi na bilo koji način, ne oklevaju nego da se odmah obrate policiji - upozorava Marija, prenosi Mondo.

NAŠA TIKTOKERKA RAZBESNELA SVE Za maturu obukla "narodnu nošnju", a uz sve to dodala podvezicu i pirsing, komentari pljušte! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading