Mreže "gore" zbog tiktokerke:
Foto: Alo/Printscreen

Mlada tiktokerka Mia T. iz Banjaluke od juče je glavna tema na mrežama, posebno Tiktoku, gde je izazvala pravi haos fotografijama sa mature - a ono što je svima zapalo za oko jeste maturska haljina, za neke sporna, za neke pravo oduševljenje.

Ova tiktokerka zaista je želela da skrene pažnju svojom kreacijom, što je sigurno san svake devojke na maturi, ali je, ako je sudeći po komentarima tiktokerka preterala.

@nezovem Odgovori @Nemanja Grujic ♬ original sound - nezovem

Naime, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije i video snimci maturantkinje iz Banjaluke koja je kao stajling za maturu izabrala narodnu nošnju uz "malo inovacije", prenosi Telegraf.

Ona sama je sve dokumentovala i objavila kako nosi belu haljinu, prsluk i dodatke nalik nošnji, glomazne sandale na štiklu, podvezicu, a na sve to je dodala i zastavu Republike Srpske.

Posebno je sve začinila i detaljima, kao što su pirsing sa cirkonima u obliku krsta na stomaku, ali i iscrtana verska obeležja na dugačkim noktima (krst).

Komentari su naravno potpuno raznoliki,  pa tako dok su se jedni divili njenoj hrabrosti, drugi su je osudili jer je svojim "vulgarnim" stajlingom skrnavila srpsku tradiciju, kao i crkvu.

"MOJ PONOS" Čoli ćerka emotivnom porukom čestitala 72. rođendan

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading