Šako
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Naime, njegova ćerka Rijalda na svet je donela devojčicu, zbog čega je pevač beskrajno srećan, te se ovim povodom odmah oglasio na svom profilu. Polumenta je istakao da je njegov život sada upotpunjen.

- Evo kako se moj svet ostvaruje. Od ovog trenutka moj život je bogatiji još za jednu devojčicu, tako lepu da moje reči nemaju tu boju koju mogu oslikati kako se moj svet i moj život obojio takvim tonom da ni muzika, ni boja ne može proizvesti ni notu, ni boju kako se ja osećam unutar sebe, a i spolja - napisao je pevač i dodao:

- Hvala tim kćeri moja Rijalda što si uokvirila moj život koji su svi napadali i osporavali, a ti, Rijana i Adis staviste mom životu večiti sjaj. A njima, koji su navikli da prljaju moj život zanemše usta i poganu dušu dolaskom Mellani, Irie, Lava, Šaka Juniora i sad male Klee! Dobro nam došla, lepotice moja!

Inače, pevač je u februaru dobio unuka od sina, a dečaku su dali ime po dedi, Šako.

- Hvala dragom Bogu i tebi sine, Azra draga, što ste mi podarili mog imenjaka - napisao je pevač ispod fotografije na kojoj njegova snajka Azra u naručju drži sina.

ISPLIVAO HIT SNIMAK! Šokiraćete se kada vidite šta Topalko radi tokom nastupa, javnost u neverici (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading