VUKLI SU JE PO ULICI, PA JE UDARALI! Novi šokantni detalji zverskog napada na Jelenu Radanović, komšije otkrile sve!
Foto: Printscreen/Alo

Prašina koja se podigla nakon skandala koji se dogodio u Višnjičkoj banji između supruge Slobodana Radanovića, Jelene i njenog bivšeg muža, kojeg je optužila da ju je tukao u petak uveče.

Ekipa Kurira je posetila to naselje i porazgovarala sa komšijama. Neki su bili svedoci nemilog događaja. Jedna komšinica, koja je zamolila da joj se ne objavljuje ime, tvrdi da je sve videla i da je i dalje u šoku.

-Čula sam dreku pa sam pogledala kroz prozor. Ne želim da se mešam, ali ću vam reći šta sam videla. Meni nepoznat čovek se raspravljao s Jelenom. Nju znam jer mi je komšinica, divna je i dobra žena. Ona mu je nešto objašnjavala i odjednom je pala na pod. Pretpostavljam da je taj muškarac gurnuo. Nakon toga je prišla žena i udarila je. Jelena je ušla u kuću, a oni su zvonili na vrata. Nisu odustajali. Posle nekoliko minuta izašla je iz kuće i krenula kolima negde. Čula sam kad je ta žena dobacila muškarcu: "Prepreči joj put." Kako je sve delovalo, pomislila sam da je u pitanju njen bivši muž - priča žena i nastavlja:

-Ubrzo je došla policija. Jako sam se uznemirila. Vukli su je po ulici, bili su jako bezobrazni. Ta žena ju je gurala, nije joj dozvolila da uđe u auto. Bože, šta se dešavalo. Nisam samo ja gledala kroz prozor taj prizor, mnogi su. Jedan komšija je čak izašao, ali su oni otišli. Posle sam čitala u medijima da je moja komšinica bila u Urgentnom centru i da ima povrede po telu. Ovde su sve kuće pod kamerama, tako da snimak sigurno postoji - kaže komšinica Radanovićevih.

Jelena je tri sata provela u Urgentnom centru, gde je detaljno pregledana. Kada je izlazila iz bolnice, srela se s bivšim mužem i njegovom partnerkom, koji su tada došli na pregled.

Slobu nije davao izjave za medije, ali se na društvenim mrežama oglasio porukom: - Kada mačke nema, miševi kolo vode.

DEJAN DRAGOJEVIĆ NIKAD SUROVIJI! Napao bivše zadrugare i poručio im da su licemeri: "Zadruga je edukativan program"

 

Komentari (0)

Loading