NE ZAUSTAVLJA SE! Nakon što je smršala preko 100 kilograma, Krstinja Matanović se skinula u kupaći, pokazala telo iz snova, sija kao nikada do sad!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Sezona bikinija polako kreće, a među prvima je zanosno telo pokazala Krstinja Matanović. Prve vrele dane pred dolazak leta bivša učesnica "Zvezda Granda“ dočekala je na crnogorskom primorju uživajući na luksuznoj plaži.

Iako je nekada izbegavala da se prošeta u bikiniju, Krstinja sada ima sve razloge da to učini sa velikim ponosom.

Matanovićeva je ispozirala u crnom kupaćem kostimu dok se sunčala i uživala, a taj trenutak podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama.

Čini se da su kritike urodile plodom, jer se Kristinja podvrgla operaciji smanjenja želuca, kao i zatezanja kože i smršala skoro 100 kilograma i sada je druga osoba.

Podsetimo, Krstinja se prvi put na sceni "Zvezda Granda“ pojavila sa čak 160 kilograma, a ubrzo nakon toga rešila je da napravi transformaciju o kojoj se i danas govori.

Naime, nakon velikog broja skinutih kilograma pevačica se podvrgla operaciji smanjenja želuca i skidanja viška kože o čemu je govorila više puta.

Težak period pstavila je iza sebe, a danas je i više nego zadovoljna svojom figurom zbog koje joj mnogi čestitaju.

Podsetimo, Krstinja se nedavno razvela od muža, nakon četiri godine braka o čemu je javno govorila:

-Nemam problem da iskreno pričam o svemu, neću bežati od toga da kažem bilo šta. Nikada neću reći da je moj suprug loša osoba, ili da je bila treća osoba u pitanju. Jednostavno nije išlo, nije nam se dalo i to je jedini razlog. Nismo se ogrešili jedno o drugo i to je jedina istina - ispričala je ona

KAKVA PROMENA! Neda Ukraden smršala 15 kilograma, utegla se u komplet, pa pokazala izvajanu figuru!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading