KAKVA PROMENA! Neda Ukraden smršala 15 kilograma, utegla se u komplet, pa pokazala izvajanu figuru!
Printscreen

Poznata pevačica Neda Ukraden pokazala je na društvenim mrežama novo izdanje, koje je oduševilo sve one koji je prate.

Pevačica je poznata kao neko ko jako vodi računa o fizičkom izgledu, pa se već decenijama unazad nalazi na listama najlepših dama na našoj javnoj sceni

Kako se spekuliše, ona je u poslednje vreme smršala oko 15 kilograma, a rezultat dijete je vidljiv.

Na svoj Instagram profil postavila je fotografiju iz Bugarske, na kojoj se vidi da izgleda nikad bolje.

"Prava dama", "fenomenalno, Nedo", "mačka bila i ostala", poručivali su joj u komentarima, a verujemo da joj komplimenti i te kako prijaju.

Neda će, inače, na leto proslaviti 73. rođendan. Nedavno je bila u žiži interesovanja javnosti, jer je navela da misli da su je emotivni partneri tokom života varali.

-Da ti kažem, mislim da da. Uvek se nekako takmiče sa mnom misleći da smo mi sa estrade, ma samo na gomili što nismo. U stvari to je jako težak i naporan život pogotovo za ženu, za osobu koja je majka, koja ima nekakav dom i porodicu. To je patološka želja da držiš sve u normali, da tvoje dete ne oseti tvoje odsustvo, da tvoj muž ne oseti, tvoja kuća, da je snabdeveno, skuvano, sve podmireno, a ti si negde 800-900 kilometara daleko, dolaziš u tri ujutru i tako dalje. E sad, taj ko može da razume, taj stvarno zaslužuje poštovanje, a takvih je jako malo - kazala je tada za "Blic".

MAJI MARINKOVIĆ UNAKAŽENO LICE! Anđela je mučki pretukla, izgrebana i krvava jedva dolazi sebi, a evo kako izgleda (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Nina

28.05.2023 02:32

U sustini dobro izgleda zs svoje godine, i to je to. Ali nikada nije bila simpaticna. Fotosop je cudo