MAJI MARINKOVIĆ UNAKAŽENO LICE! Anđela je mučki pretukla, izgrebana i krvava jedva dolazi sebi, a evo kako izgleda (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Rijaliti par Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz "Zadruge" zbog nasilničkog ponašanja.

Anđela je brutalno napala Maju Marinković, zbog čega je odmah sankcionisana i moraće da snosi posledice u vidu novčane kazne, ali to nije sve

Majin otac, Taki Marinković oglasio se nakon napada i otkrio da je Majin advokat protiv Anđele podneo krivičnu prijavu zbog nasilja i teških telesnih povreda, a onda je na društvenim mrežama osvanula i fotografija Marinkovićeve.

Na fotografiji se jasno vidi koliko je Majino lice izgrebano nakon napada i da ne skida naočare, a ispod ove objave nizali su se i komentari fanova.

"Strašno", "Nasilnica, užasna je", "Sram je bilo", "Majo, tuži je" bili su samo neki od komentara frapiranih korisnika društvene mreže Instagram.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su se nakon diskvalifikacije uputili u stan kod Moke Slavnića.

Moku smo uhvatili u trenutku kada je izlazio do prodavnice da im kupi nešto da jedu, a tada je progovorio o sinu i snajki koji su zbog nasilničkog ponašanja napustili rijaliti program "Zadruga 6".

- Sišao sam u prodavnicu, deca su gladna, nisu navikla na kuvano, moraju sada nešto kuvano da dobiju. Ovom mom sam spremio batine, a Anđelu ću da ugostim. Šalim se, dete se zaigralo malo. Neće izaći, bezveze čekate. Ovo je sve igra, nisam razočaran. Šteta, mogli su da uzmu neku kintu. Za Anu mi nije krivo, ja nemam ništa sa njom, ona je pokazala pravo lice- rekao je Moka.

Podsetimo, Anđela je šokirala sve prisutne svojim ponašanjem, te se nije obazirala na stanare, već je galamila dok je Zvezdan pokušao da progovori.

ISPLIVALA PRVA FOTOGRAFIJA ZVEZDANA I ANĐELE NAKON DISKVALIFIKACIJE! Nasmejani poziraju, a ovaj detalj svima je zapao za oko! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading