VESNA DE VINČA U POTPUNOM RASULU! Potopljen joj dom, sve zabeležila na Instagram profilu, pa poručila: "Spartanac, to mi je životni princip"!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Vlasnica agencije "Mis Ju" Vesna de Vinča više od deceniju i po živi na brodu u srpskoj prestonici, a s vremenom je postala spremna na sve vremenske prilike.

Sad je naišla na problem kada je krenula na jednu modnu reviju, jer se reka Sava podigla do kolena, pa je sve do vrata njene kuće na vodi bilo poplavljeno.

Zbog toga je Vesna de Vinča sve brzo zatvorila, te izašla penjući se po ogradi.

-Meni je svaki dan neizvesnost. Odnosno moj izlazak u civilizaciju! Prilagođavanje je majka opstanka dragi ljudi! Ovih dana sa osmehom tako živim. Možda ću i čamcem morati na spavanje. Desilo mi se dva puta. Nosim i peškirče ako upadnem u vodu, kao i preobuku za ne daj Bože - napisala je Vesna na društvenim mrežama uz video sa lica mesta, te dodala:

-Spartanac, to mi je životni princip! Juče sam krenula skockana na reviju. Spremna usput i za partizansko ratovanje. Prava sam samurajka koja je sve prepreke pretrčala, odnosno preletela.

BILA JE SAN SVAKOG MUŠKARCA, A ONDA SE POVUKLA NA VRHUNCU KARIJERE! Fatalna plavuša žarila je i palila estradnim nebom devedesetih, a evo gde je sada!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading