JOVANA JOKSIMOVIĆ BLISTA SA TRUDNIČKIM STOMAKOM Komentari ne prestaju da se nižu, svi oduševljeni (FOTO)
Foto: Ataimages

Mnoge poznate dame dok su bile u blagoslovenom stanju izbegavale su javne dođagaje, a jedna od onih koja se sa malih ekrana povukla kada je saznala da će postati majka po drugi put, jeste jedna od najpopularnijih naših voditeljki. Trudna Jovana Joksimović odlučila je da u potpunosti uživa u najlepšem životnom periodu, te smo je iz tog razloga manje viđali u javnosti.

Ipak, kamere su zabeležile kako je supruga Željka Joksimovića izgledala u drugom stanju, a u prvom planu svakako je njen trudnički stomak koji garderobom nije uspela da sakrije.

 

 

Budući da je trudna Jovana Joksimović uslikana nekoliko dana pred porođaj, dok je nosila bliznakinje Srnu i Anu, ne čudi što je voditeljka imala ogroman stomak, a reklo bi se da je bila i veoma aktivna trudnica kojoj u tom periodu ništa nije padalo teško.

Naime, ona je došla da podrži supruga na jednom nastupu i za tu priliku odenula je laganu letnju haljinu otkrivenih ramena, a da je tada isključivo nosila outfite u kojema se osećala najlagodnije govori i njen odabir obuće.

Visoke potpetice koje inače obožava, trudna Jovana Joksimović zamenila je udobnim japankama, a primetna je i drugačija boja kose - crvene pramenve prošarala je nešto svetlijim.

Sunce u kosi i Jovanin blistavi osmeh sami za sebe govore koliko joj je trudnoća prijala, a komplimente je dobijala i na račun svoje linije, budući da nije mnogo kilograma nabacila.

NESTALA PEVAČICA! Policija pokušava da joj uđe u trag!

Komentari (0)

Loading