OVO SU MISTERIOZNA DECA GOCE LAZAREVIĆ I ZAHARA Kriju se od svih i niko ih skoro nikada nije video, evo čime se bave (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Goca Lazarević i njen bivši suprug Milutin Popović Zahar su i te kako poznati i eksponirani u javnosti, a njihova deca, sa druge strane, nikada ne staju pred male ekrane.


Podsetimo, pevačica i kompozitor su bili u braku deceniju i po, ali su tačku na ovu zajednicu stavili još pre više od 30 godina.
OVO SU MISTERIOZNA DECA GOCE LAZAREVIĆ I ZAHARA Kriju se od svih i niko ih skoro nikada nije video, evo čime se bave (FOTO)

Printscreen

 

U ovom braku je rođeno dvoje dece: ćerka Marija i sin Miloš.

Marija radi kao profesor u Dizajnerskoj školi, dok je Miloš reditelj. Kako je radio spotove za brojne izvođače, on je snimio i jedan spot za svoju majku.

- Božić je jedini period godine kada sam u stanju da osetim potpuni, savršeni mir. Ljudi ne znaju da ja do novogodišnje večeri već 20 puta dočekam tu „ponoć“ svečano obučena, našminkana i vesela u studijima raznih televizija. U noći dočeka radim i posle te ludnice potpuno sam ispražnjena. Iako ljudima prenosim radost, lično ne volim taj period godine. Zato mi je Božić najlepša terapija. Na Badnje veče po tradiciji idem u Zemun u crkvu sa starim prijateljicama. Tamo palimo svoje badnjake, uživamo u atmosferi, a na Božić okupim porodicu za stolom. Okupim svoje piliće da mi pijuču - ispričala je svojevremeno Goca za "Blic ženu"

BILA JE OMILJENA VODITELJKA, A ONDA SE POVUKLA I ODJEDNOM NESTALA Evo gde je sada i čime se bavi Dinčina žena, potpuno promenila život! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading