SINDI NEMA KOČNICU! Bivša modelsica objavila niz vrelih fotki i izdanja, okrenula leđi i snimila svu intimu! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Nekadašnja članica grupe "Models", Ivana Stamenković Sindi, koja je i tada važila za najzgodniju iz grupe, jedna je od najatraktivnijih žena na domaćoj javnoj sceni.

Kada je započela karijeru, pre dvadesetak godina izgledom je raspametila sve, a zbog njenih izazovnih fotografija muškarcima i danas "pritisak skače".

Atraktivna Beograđanka ima 43 godine, ali one su za nju definitivno samo broj, što dokazuje i to da joj se dive i duplo mlađe devojke.

Sindi je odlučila da hladne zimske dane zameni letnjim, te je otputovala u toplije krajeve, a u pogledu uživaju i njeni Instagram pratioci.

Osim pevanja, bavila se i modelingom i u javni svet i svet mode kročila već sa 16 godina, a nakon što je otkrila šta je njena najveća ljubav, Sindi je "vrućim" kadrovima usijala mreže!

Providna haljina, brutalne obline i preplanuli ten ostavili su njene fanove "bez daha", a kada je guzu u tangama okrenula kameri niko nije ostao ravnodušan, dok su na hiljade lajkova samo "pljuštali".

"Prezgodna, top", "I ko će pored nje da gleda ove današnje klinke? Ja neću sigurno", "Prezgodna si", "Vrh riba, ma ribetina", "Kao vino si, bolja nego pre 20 godina", samo su neki u moru komentara ispod brutalnih fotografija.

Podsetimo, Ivana Stamenković Sindi je članica grupe „Models“ postala 1997. godine, što je bila i prva postava ove grupe.

One su tada objavile album „Made in Belgrade“ sa kojih se brzo izdvojilo nekoliko numera koje su postale veoma slušane.

Među njima je i „Šef stanice“, pesma koju i danas mnogi pamte.

Sindi na Instagramu često objavljuje svoje provokativne fotografije i snimke, te mnogi komentarišu da izgleda bolje nego ikada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @retro_hitovi

Ona je ovog puta na svom storiju objavila snimak iz pevioda kada je pevala u čuvenoj grupi i sa svojim koleginicama izvodila upravo numeru „Šef stanice“. Posebnu pažnju privukao je njen provokativan stajling.

TINA TARNER JE ŽELELA DA SE UBIJE ZBOG BOLESTI Evo kroz kakav pakao je prošla pre smrti, nije mogla više da izdrži

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading