ŽIVOT MALE OD SKANDALA Muškarci su gubili glavu za Dejanom Živković, volela je fudbalera, krimosa, a sada se skrasila kraj biznismena
Foto: Printscreen/Alo/Privatna arhiva

Naša bivša manekenka i veoma poznata dama rođena je 9. oktobra 1992. godine u Beogradu. Ona i sada živi u rodnom gradu, a nedavno je krstila svog sina Lava. Važi za jednu od najlepših žena iz Srbije za kojom su mnogi poznati muškarci gubili glavu.

Ona i njen suprug Filip Simović prvi put su se ostvarili u ulozi roditelja, zbog čega su jako srećni, a manekenka se povukla kako je postala mama pa je ludi noćni život zamenila mirnom lukom.

Pre ovog novog i mirnog života, privatan i intrigantan život Dejane Živković bio je česta tema u javnosti.

Zgodna manekenka vezu sa ubijenim Jovicom Vukotićem započela je još 2014. godine i njihov odnos je od samog početka bio vrlo turbulentan. Manekenka je od samog početka bila ludo zaljubljena u Jovicu, a kako se šuškalo sa njim je planirala i brak. Tada ga je posećivala u zatvoru, a zatim se dogodio raskid.

2014. godine su domaći mediji brujali o tome da je Dejana upecala nekadašnjeg rukometaša Vladu Mandića. Dejana je prvo demantovala te glasine, a onda je objavila u maju iste godine fotografiju na svom Instagram nalogu na kojoj društvo pravi Mandić, te su tako ozvaničili emotivnu vezu. Romansa je kratko trajala.

Nekadašnji reprezentativac Srbije i golman Crvene zvezde i Partizana Vladimir Stojković je imao burnu fudbalsku karijeru, a ni ljubavni život mu nije bio ništa manje turbulentan. Dejana i Vladimir smuvali su se 2013. godine, u periodu kada se Stojković razvodio od bivše žene Bojane Rajić.

Iako se rado slikala sa njim za izvesne nedeljnike i govorila o ljubavi, Dejana je nakon raskida sve opisala kao “letnju romansu”.

"To je za mene bila letnja romansa, koja se završila kada je leto prošlo. Iskra ljubavi iznenada se pojavila, ali se isto tako brzo i ugasila", govorila je tada za naše medije.

Dejana je tada Džumhura pratila na brojnim turnirima i svojom pojavom izazivala pažnju ne samo u BiH i regionalnih već i svetskih medija.

– Damir je pre svega šarmantan, kulturan i fin momak koji se od ranog jutra trudi da me nasmeje ili oraspoloži kada sam tužna, što je najbitnije, voljena sam i pažena – govorila je Dejana o Damiru tokom njihove romanse.

Njihova veza je prekinuta 2018. godine. Manekenka se nije oglašavala povodom ovog raskida.

Manekenku su povezivali sa još nekim ljudima iz javnog sveta, ali ništa nije potvrđeno. Dejana je sada sreću pronašla pored zgodnog biznismena, a sa njim ima i sina kog je donela na svet 13. maja 2022. godine.

Ovako je nedavno Dejana govorila o svom novom životu.

- Juče mu je bio rođendan. Plakalo mi se juče koliko je brzo prošlo, želim da budem sa njim u svakom momentu, jer vreme brzo leti. Majčinstvo me je promenilo za 180 stepeni pokazalo mi je šta su prave vrednosti, uozbiljila sam se, pronašla sam se konačno. Ne mogu da se setim kakva sam ranije bila pre deteta. Ovo je jedan miran porodičan život, pun ljubavi, sreće i spokoja, to je zapravo poenta života. Postala sam majka kad sam želela i spremna sam bila za ovu ulogu. Što je stariji više liči na mene. Lav je prioritet i ne žalim ni dinara da dajem za njega - izjavila je manekenka za "Blic".

"OKADILE SMO KUĆU, MIRIŠE CEO LOS ANĐELES" Marija i Verica proslavile krsnu slavu u Americi, evo ko je pravio slavski kolač!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading