Marija Kilibarda
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Marija Kilibarda postaje novo lice na Una TV.

Naime, sa pomenute televizije su se sada oglasili i poželeli voditeljki dobrodošlicu.

- Veliko je zadovoljstvo imati te u svom timu! Dobro nam došla. Verujemo u zajedničke uspehe - stoji u zvaničnom saopštenju.

Marija se takođe oglasila i nije krila oduševljenje što svoju karijeru nastavlja upravo na Una TV.

- Novi, perspektivni počeci i velike saradnje zaslužuju i glasne najave. Ipak, moja nova matična kuća i ja smo odlučili da sada bude drugačije. Ova vremena, koja nam svima izmiču tlo pod nogama, to traže od nas. Zato bih bez zvaničnih saopštenja, samo ovde ostavila sledeće reči - napisala je ona i dodala:

- Čast je biti u redovima vrednih, upornih i predanih profesionalaca. Na Uni su mi se ponovo ukrstili putevi sa nekim od najmarljivijih i najkreativnijih ljudi iz domaćeg televizijskog sveta. Nove-stare kolege su me dočekale raširenih ruku i otvorenog srca. Imamo zajedničku, duboku veru da ćemo dalje, udruženim snagama, graditi visoko kvalitetnu, kulturnu i sadržajno bogatu televiziju. Vidimo se uskoro - stoji u objavi na njenom Instagramu.

Podsetimo, Marija je na Prvu kročila 2011. godine, a vodila je nekoliko emisija, među kojima su "150 minuta" i "Super Srbija", a gledali smo je u emisiji "Žene", koju je vodila sa Ivanom Zarić, Irinom Vukotić, Majom Volk i Natašom Ristić. Takođe, bila je deo formata "Tvoje Lice Zvuči Poznato".

Nakon 12 godina Kilibarda prelazi na Una TV, ali još uvek ne otkriva koji format će voditi.

KUMINA IZDAJA Ana Ćurčić saznala šta Kačavenda radi napolju, ne može da joj pređe preko toga: Podržava te jer ima sopstvenu korist!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading