NOVA PROVOKACIJA! Ema Radujko i Teodora Džehverović objavile pesmu na isti dan, pljušte komentari, usijale se društvene mreže!
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Influenserka, a i od nedavno pevačica, mlada Ema Radujko, često je na meti kritika i negativnih komentara kada je u pitanju njena golotinja i provokativne fotografije koje redovno deli sa svojim pratiocima, doduše mlađom generacijom i decom koja je prate.

Mnogi je nazivaju "kineskom kopijom Teodore Džehverović", tvrdeći da na sve načine pokušava da je kopira, te i da fizički liči na poznatu pevačicu.

Međutim, Radujko, po svemu sudeći ne mari za konstantne prozivke koje svakodnevno dobija, te nastavlja da deli svoja provokativna izdanja u nadi da će biti u centru pažnje i privući što veći broj lajkova i pratioca, a poslednji kadrovi su takođe sve ostavili bez teksta, s obzirom da ispod pojedinih nije imala čak ni donji veš, a u prvi plan isticala je svoju zadnjicu.

Inače, "rat" koji u njihovo ime vode njihovi obožavaoci produbljen je danas, budući da su u istom danu, pa čak i satu, objavile nove spotove. Podsetimo, njih dve imaju istu menadžerku, Sandru Šašu.

"Ema, gadi nam se tvoja zadnjica", "Kad će taj Onlifens, ionako te gledamo golu besplatno", "Jeftino", Definicija reči degutantno", Ima li i jedna fotka gde nisi gola", "Sad si preterala", bili su samo neki od mnogobrojnih negativnih komentara na konto njenih golišavih fotografija.

OGLASILA SE DRAGANA MITAR NAKON ŠTO JE UHVAĆENA SA EDOM! Neuverljivo se pravdala, a evo šta je rekla

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading