Jelena Kostov
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Jelena Kostov poslednjih godina povukla se iz javnosti i uživa sa sinom Milijom, ćerkicom Milom i suprugom Miljanom daleko od znatiželjnih pogleda. Kako je priznala, njena jača polovina nikada nije želela da se eksponira i na početku veze joj je objasnio da neće biti deo estrade. Gostujući u emisiji „Zvezde Granda specijal“, ova Dimitrovgrađanka je po prvi put pričala o privatnom životu i otkrila da joj on puno više prija od poslovnog.

- Na početku karijere svi negde žurimo i jurimo, i mislimo da ništa ne možemo da odložimo… Ranije sam gledala da odem u svaku emisiju, svakoga da ispoštujem i kada mi nije bilo do toga, mnogo puta sam užasno bolesna išla da pevam. Jednom sam bila toliko bolesna da sam pevala i sa temperaturom 40. Zato sam sada rešila da napravim dužu pauzu i shvatila da je zdrava porodica jedina moja sreća - objasnila je, i dodala:

- Kada date na dlanu sve medijima, onda i vaš suprug postaje deo šou-biznisa i nema tu nemoj da snimaš njega i nemoj da pišeš o njemu. Na početku me mediji nisu shvatali, mislili su da ja nešto izmišljam i da glumim ludilo jer ne želim supruga da eksponiram u javnosti, a ta odluka je bila njegova. Na samom početku našeg zabavljanja on je meni rekao da ne želi da bude deo estrade i da se nećemo pojavljivati zajedno, da me voli zbog toga što sam ja Jelena, a ne što sam neka poznata ličnost - objasnila je.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading