Saša Kovačević
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pop pevač Saša Kovačević, koji je jedan od traženijih izvođača u našoj zemlji, preforsirao se u poslednje vreme zbog čega je bio primoran da potraži medicinsku pomoć.

On je poslednjih meseci imao zgusnut raspored, često je putovao i imao veliki broj koncerata u zemlji, regionu i dijaspori, zbog čega je kolabirao i imunitet mu je drastično opao. Kako smo saznali, pre par dana osetio je slabost organizma zbog čega je završio u Urgentnom centru.

- Saša je dobio virus praćen visokom temperaturom i sada prima koktele vitamina i infuzije. Na specijalnom je režimu ishrane i čini sve što je u njegovoj moći da povrati snagu i nastavi sa svojim nastupima koje je zakazao mesecima unapred. Jedan od njih je trebalo da ima ovog vikenda, ali je bio primoran da ga otkaže zbog bolesti - ispričao je za Alo! izvor blizak pop pevaču koji je insistirao na anonimnosti.

Da su informacije do kojih smo došli tačne, potvrdio je i njegov pi-ar tim koji je na Instagram profilu Saše Kovačevića objasnio zbog čega se koncert koji je sinoć trebao da održi u Inđiji otkazan.

„Dragi posetioci, obaveštavamo vas da je koncert Saše Kovačevića otkazan zbog nepredviđenih okolnosti i bolesti pevača. Hvala na razumevanju“, stoji u obaveštenju. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading