SAŠA KOVAČEVIĆ HITNO HOSPITALIZOVAN Pogoršalo mu se stanje, lekari saopštili loše vesti!
Foto: Alo/Alo

Saša Kovačević javio se danas u Urgentni centar. Pevač je u zdravstvenu ustanovu došao vidno malaksao. Nakon provere krvne slike lekari su konstatovali da rezultati nisu sjajni.

- Video sam Sašu kad je došao. Delovao je loše. Odmah su mu otvorili karton i poslali na ispitivanja. Urađene su mu detaljne analize. Krvna slika nije sjajna i lekari većaju da li će ga zadržati u bolnici tokom vikenda ili će se javiti u ponedeljak. To sam čuo kad je prokomentarisao - priča za Kurir izvor sa lica mesta.

Podsetimo, Saša Kovačević bio je nedavno gost na krštenju sina, manekenke Dejane Živković, i tom prilikom progovorio o svojim planovima i vezi sa dugogodišnjom devojkom Zoranom.

- Planiram Bože zdravlja da se ostvarim u ulozi oca, to je svrha života i najlepši dar od Boga koji možemo dobiti. Ne vodim se time kad će i šta će biti, kad Gospod kaže da je trenutak tada će se to i desiti i ja ću biti najsrećniji čovek - rekao je Saša, pa progovorio o pritiscima, jer još se još uvek nije oženio i ostvario u ulozi oca, a mnogi smatraju da mu je vreme. - rekao je pevač.

"SVE JE BILO NAMEŠTENO" Takmičari Zvezde Granda ne mogu više da ćute o Beoviziji, za sve je kriv Saše Popovič, poremetio im je i uništio sve!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading