SKINULA SE NAJVATRENIJA SRPSKA PEVAČICA! Oblinama zaludela muškarce, sve se vidi u krupnom kadru
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Srpska pevačica Nađa Golubović važi za jednu od najatraktivnijih dama na domaćoj javnoj sceni, a neretko objavljuje provokativne fotografije na društvenim mrežama.

Ona je nedavno boravila u Dominikanskoj Republici gde je objavila fotografije u kupaćem kostimu, a tom prilikom je pokazala izvajanu figuru na kojoj joj zavide duplo mlađe.

Naime, Nađa je pozirala u pink kupaćem kostimu, na njoj se sve ocrtavalo, a duboki dekolte otkrio je njeno bujno poprsje.

Komentari na račun njenog izgleda nisu izostali, a mnogi su komentarisali njen kupaći kostim koji je umalo otkrio previše.

Podsetimo, Golubovićeva je javnosti je postala poznata po učešću u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde" nakon čega je ostala primećena zahvaljujući svom neverovatnom glasu i fenomenalnim nastupima.

U pitanju je jedna od najtraženijih pevačica sa domaće scene koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Nađa je nastupala sa mnogim našim pevačima, a jedna od njih jeste Ceca Ražnatović, sa kojom je nastupala u Grčkoj na privatnoj proslavi Ognjena Vranješa, kao i sa mnogim drugim pevačima sa naše domaće scene.

Nađa Golubović snimila je nekoliko covera najpopularnijih pesama sa našeg regiona, a neki od njih su "Zabranjeni grad" od Cece Ražnatović, "Ljube se dobri, loši, zli" od grupe Magazin, i pesmu "Frka" koju svi znamo kao hit grupe "Nipplepeople".

MIKICA OTVORIO DUŠU O ODNOSU SA MILICOM VESELINOVIĆ Bojanić iskreno o svemu: "To sam, što sam"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading