MIKICA OTVORIO DUŠU O ODNOSU SA MILICOM VESELINOVIĆ Bojanić iskreno o svemu: "To sam, što sam"
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Blisko druženje Milice Veselinović i Mikice Bojanića danima je jedna od centralnih tema u "beloj kući", a ovom prilikom Mikica je ispričao svoju stranu i kako on gleda na celu situaciju.

-Ne može da mi naruši reputaciju, a kamoli brak. Više se puta potezalo to, ali to sam ja. Da se priča iza leđa ja sam više puta čuo, ali me ne dotiče i ne vidim to tako. Kad nešto ne mogu da ti nađu, oni se hvataju za slamku kako bi mi stavili etiketu - rekao je Mikica.

Pričaju da primećuju tvoju sklonost da šaraš i bacaš oko na mlađe devojke, ali da bi te zaštitili i poštedeli ćute i ne pričaju transparentno - rekao je voditelj.

-Ta osoba je mogla da preseče i kaže da misli ili ne misli tako i naravno da ljudi imaju prava da misle. Ja nigde nisam prespavao. Veruj mi da bi me više pogodilo da mi deca zamere nego žena, ako me razumeš - rekao je Mikica.

Da li misliš da ih poštuješ na pavi način ako zadruagri kažu da ti Milica sedi u krilu i da komentarišeš njenu zadnjicu? - pitao je Darko

-A zašto mi nisu komentarisali igranje za rođendan. Ja sam to što jesam, zavoleli su moj duh da mogu sa Mićom od 60 i devojkom od 18 isto. Mene su naveli i za najdruštveniju osobu. Ja sam ljudima ne mogu reći dao, ja sa Milicom ovakav odnos imam mesecima. Te naše šale i kako pričamo jednostavno nikad je nisam pogledao na taj način. Nikad mi nije sela u krilo, nije bilo dodira, gotivimo se. Ja samo kažem da se ugojila i da je debelo*uza. Nisam komentarisao da li je dobra ili loša. Pa ja sam Majine grudi komentarisao, ja sam takav i znam da mi žena i deca neće zameriti. Moja žena zna i moj osmeh i pogled. Što mi nisu zamerili kad me je Tamaris izmasirala - rekao je Mikica, pa dodao:

-Sve što mogu da kažem je da šta god bih krenuo da pričam ispalo bi da se pravdam. Ja gotivim Milicu, jednostavno sa njom na taj neki njen ludački fazon. Ja znam za svaku njenu emociju i kritikujem je za sve i pita me za savet - rekao je Mikcia.

DOSTA JOJ JE SVEGA! Pevačica na ivici da okači mikrofo o klin, a evo šta panira da radi ostatak života

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading