"SA PET GODINA SAM PRVI PUT STALA NA BINU" Ceca Ražnatović progovoila o detaljima sa početka karijere
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Put slave je pre oko tri decenije krenula iz rodne Žitorađe u Beograd, gde je od zarade kupila stan pre 18. godine. U novoj epizodi serijala "Ceca show" folk diva prisetila se svojih početaka.

- Ja sam sa 5 godina prvi put stala na binu na takmičenju pevača amatera. Onda sam se takmičila za svoju opštinu Žitorađa na takmičenjima "Susret iz sela". Pa sam nastavila da se takmičim opet na takmičenjima amatera i osvajala sam prva mesta - priseća se Ceca.

Ceca kaže da je sa svojih 10 godina postala prava atrakcija.

- Bila sam apsolutna atrakcija sa svojih 10 godina, u svom regionu sam bila zvezda. Nije bilo toliko devojčica kao ja koje nisu imale tremu, da su hrabre. Ja sam tada želela da postanem ovo što sam danas. Kada vide devojčicu od 10 godiina, uvek su morali da me popnu na stolicu ili klupu kako bi me svi videli. Borila sam se jako i trudila sam se, to je tako ostalo i dan danas i mislim da to publika oseća - ispričala je Ceca.

"NIKADA NE SVRAĆAM U BEOGRAD, U TITELU MI JE SVE!" Veljko Ražnatović zauvek napustio grad, ima farmu, a sad pokreće i sopstveni biznis

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading