ALO! OTKRIVA Šavija u strahu od sepse, Osman poriče njene optužbe
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Nakon što ju je navodno pretukao Stefan Karić, koji se zbog toga nalazi u pritvoru, Nataša Šavija je s povredama lica završila u KC Vojvodina.

Podvrgnuta je operativnom zahvatu jagodične kosti i nakon dve nedelje provedene u ovoj zdravstvenoj ustanovi, otpuštena je na kućno lečenje. Pre dva dana ona se obratila svojim pratiocima putem Instagrama i objasnila da joj se stanje zakomplikovalo.

„Zna li neko neku privatnu bolnicu gde mogu da nastavim s adekvatnim lečenjem? Dakle, rana mi se gnoji, prisutna je bakterija enterokokus, a na poslednjoj kontroli u Urgentnom centru, doktor koji me je operisao je napisao da nema više gnoja (nakon što je izdrenirao i očistio ranu), i ajde kući. Rana se i dalje gnoji, a tamo gde te ’smandrljaju pa neka dobiješ i sepsu, koga briga’ ne vraća mi se", napisala je Nataša.

Do zaključenja ovog broja starleta na  se nije javila na telefon niti nam je odgovarala na poruke. Umesto nje, otac Stefana Karića, Osman objasnio nam je da je ona izbegla pojavljivanje na sudu gle je trebalo da se izjasni o navodnim batinama koje je dobila, kao i da on ima izvesna saznanja o njenom zdravstvenom stanju.

- Ne pratim njen Instagram profil, ali dobijam svakodnevno klipove, slike na Stefanov račun, gde ga ponižava u želji da ga što više ocrni u narodu - rekao je Osman za Alo!, pa dodao:

- Proziva i KC Vojvodina, a koliko ja znam, ti doktori su dali svoj maksimum što se tiče njenog oporavka, a to je i sama  potvrdila na tom istom Instagramu i čak ih pohvalila. Natašino stanje su verovatno ispratili i s razlogom poslali na kućno lečenje. Iz pouzdanih izvora sam saznao da je juče posetila i UC u Beogradu. I oni su konstatovali da nije za bolničko već za kućno lečenje. Danas, u sredu 17. maja tekuće godine, trebalo je da da svoju izjavu pred sudom. Iz kog razloga se nije pojavila ni ona, a ni njen advokat, nije mi poznato - rekao je Osman Karić.

- Što se tiče plaćanja njenog privatnog lečenja, ja bih joj rado pomogao, i ne njoj nego svakom ukoliko sam u mogućnosti, ali ću još jednom naglasiti, to što bih ja nju pozvao i ponudio joj pomoć moglo bi se obiti o glavu i meni, a pogotovo Stefanu jer bi se moglo protumačiti na pogrešan način, ili kao uticanje na sudsku istragu koja se trenutno vodi protiv moga sina. U svakom slučaju, želim joj brz oporavak i što ranije pojavljivanje pred sudom. Verujem u sve institucije Republike Srbije, u naše pravosuđe i zdravstvo. Ovakvi slučajevi se ne smeju i ne mogu rešavati ni preko Instagrama, ni preko medija, već tamo gde je zakonom propisano

OTKRILI POL BEBE Pevač čeka drugo dete sa 15 godina mlađom koleginicom, a sada imaju još jedan razlog za slavlje! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading