OTKRILI POL BEBE Pevač čeka drugo dete sa 15 godina mlađom koleginicom, a sada imaju još jedan razlog za slavlje! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Emir Habibović i njegova 15 godina mlađa izabranica i koleginica Tamara Selimović uživaju u skladnoj zajednici, a pored ćerke Ariane, sada čekaju još jednu bebu.

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ rešila je da pol deteta, te je otvorila kutiju iz koje su ispali roze baloni, a ponosni roditelji pucali su od sreće što će dobiti još jednu ćerkicu.

-Još jedna!- poručila je srećna pevačica.

Inače, jednom prilikom Emir je otkrio detalje Tamarinog porođaja, a verovali ili ne u tom momentu je bio van zemlje.

-Ja sam u četvrtak otišao u Austriju gde sam imao nastup i računao sam da se neće poroditi dok se ja ne vratim, ali ona je imala osećaj da će to biti u petak i bila je u pravu. Nakon nastupa, legao sam da spavam i ostavio sam telefon pored glave za svaki slučaji trgnem se oko 3 i vidim propuštene pozive. – Ona je bila sama kod kuće i uspaničila se, rekao sam joj da ide kod komšija, koje nismo ni znali od ranije i oni su je odvezli u bolnicu i zahvaljujem im se- prisetio se Habibović.

"IZOBLIČILA SAM SE OD BOTOKSA, KAO PLASTIČNA LUTKA SAM" Goca Božinovska zažalila zbog podmađivanja, pa otkrila da su svi primetili ovo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading