TRAGIČNA SUDBINA NAŠE GLUMICE Razvela se posle godinu dana braka, izgubila bebu u petom mesecu, a detalji njenog života nateraće vam suze na oči
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Život jugoslovenske glumice, operske pevačice i diplomate Mirjane Bohanec Vidović ispunjen je krahovima i tragedijama koje je ova diva preživela.

Odrasla je samo sa majkom u teškom siromaštvu i kako je jednom prilikom rekla, nisu imali čak ni za sendvič sa šunkom

-I danas obožavam sendvič od šunke. Sećam se da sam ga jako želela, a mama nije mogla da mi ga kupi - rekla je Mirjana svojevremeno.

Njena majka kasnije se preudala za očevog prijatelja, sa kojim je glumica proživljavala veliku torturu. On ju je, naime, maltretirao i uskraćivao joj hranu.

-Očuh je bio loš prema meni, odrezao bi jednu krišku hleba i to je bilo to što sam mogla da pojedem. Rastali su se nakon nekoliko godina braka - priča ona svoju tužnu sudbinu.

Mirjana ne krije koliko joj je teško palo što ne zna gde joj otac počiva, kao i koliko je bila vezana za majku koja je bila, kako kaže, skromna, stroga i nežna u isto vreme.

Zbog velikog siromaštva, Mirjana nije mogla da priušti sebi raskošnu garderobu, već je imala dve haljine, jednu za zimu i jednu za leto, a matursku haljinu koju joj je poslala sestričina iz Amerike čuva i danas.

Srednju muzičku školu upisala je sa 15 godina, iako to nije bilo dozvoljeno, jer je lagala da ima 16. Prve pevačke uspehe nizala je već tokom školovanja. Nastupala je širom sveta, a publici je ostala upamćena kao Ana Šafranek iz filma "Ko peva zlo ne misli".

Mirjana se udavala dva puta. Prvi brak joj je potrajao godinu dana, a u drugog supruga, u kojeg se zaljubila na prvi pogled, upoznala je na hodniku jednog pozorišta.

-Videla sam te divne, plave oči, plavu kosu. Bio mi je predivan, kao da je iz snova izronio. Gledali smo se, on je prošao i drugi dan upitao službenicu u operi da ga upozna sa mnom - rekla je Mirjana svojevremeno.

Nikada se nije ostvarila u ulozi majke iako joj je to bila najveća želja, Jedno dete izgubila u trudnoći, a suprug joj je ubrzo nakon toga preminuo.

-Kad sam zatrudnela, izgubila sam bebu sa pet meseci. Posle više nisam mogla da rađam - rekla je glumica.

TAMARA MILUTINOVIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM! Htela da radi estetski zahvat u trudnoći, doktorka je pitala: "Da li si normalna?"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading