ĐANI PROFITIRAO! Folker napravio sinu svadbu, pa zaradio neverovatnu sumu novca
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Da je narodna izreka „gde se ima, tu se i preliva“ u slučaju folk pevača Radiše Trajkovića Đanija tačna, dokazao je pre dva dana, kada je na svadbi svog sina Marka povratio deo novca koji je u slavlje uložio, i to ni manje ni više nego 10.000 evra.

Naime, folker je zgrnuo sav bakšiš muzičarima na veselju kada se latio mikrofona i zapevao sve svoje hitove. Tako je još jednom opravdao epitet kralja dobre zabave, ali i zarade.

Iako je među zvanicama bilo puno Đanijevih kolega, Adil, Jana, Zlata, Zorica Brunclik, Kaća Grujić, Vanesa Šokčić i mnogi drugi, Trajković kao da nije dozvoljavao nikome da se opari. Zgrabio je mikrofon, a novčanice u apoenima od 100, 200 i 500 evra samo su letele.

U jednom trenutku folkera je jedan od gostiju podigao na ramena, a on je u rukama jedva uspevao da drži mikrofon od para kojim su ga obasipali svi prisutni.

ĐANI PROFITIRAO! Folker napravio sinu svadbu, pa zaradio neverovatnu sumu novca

Foto: Printscreen/instagram

 

Dok su se smenjivali hitovi „Sve mi tvoje nedostaje“, „Ti me nikad i nisi volela“, „Nema me“ i mnogi drugi, gosti su mu gurali evre gde su stigli, od džepova i cipela, preko čela, ruku... Na kraju je otišao kući bogatiji za desetak hiljada evra, po slobodnoj proceni onih koji su se zatekli na licu mesta.

Poznato je da Đani gde god da se pojavi napravi atmosferu za pamćenje, a kada je u pitanju svadba njegovog sina, tu se svakako pomerila granica.

Snimak na kojem peva na svadbi svog mlađeg sina Marka, koji se oženio pre dva dana, a na kojem se vidi koliko je novca zgrnuo, postao je viralan na svim društvenim mrežama.

Inače, osim luksuznog veselja koje je finansirao folker lično, on i njegova supruga Slađa mladencima su kupili stan u Beogradu na vodi, o čemu je Alo! prvi pisao. 

FUDBALERI NE DAJU NAJVEĆE DVORANE Švedska u velikom problemu kako da organizuje Eurosong, nisu ni slutili da će im se ovo desiti

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading