DAROVALA SNAJKI DUKATE I ZLATO Đanijeva Slađa jedva se odvojila od vrednog nakita koje za nju ima posebno značenje, a evo za šta se otvorio svekar!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Radiša Trajković Đani oženio je mlađeg sina Marka, koji se zakleo na večnu ljubav svojoj izabranici Minji.

Par se venčao u Hramu Svetog Save, a potom su napravili veliko gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu gde su okupili i veliki broj poznatih ličnosti..

Slađa je iskoristila ovo slavlje da obema snajkama, i Minji i Nini, pokloni dukate koji su njoj ostavili roditelji u amanet, pa je ovaj momenat čekala da ih obe obraduje, zbog čega se u sali i rasplakala.

Za mladoženju i mladu ponosni tata Đani spremio je po roleks od 15.000 evra i na venčanju je bio jedan od najveselijih.

- Slađa je poklon odavno spremila, ali je čekala crkveno venčanje i drugog sina, pa ništa nikome nije pričala. Đani je rekao da će sinu i snajki da pokloni komad nakita, pa su mnogi pretpostavljali da će to da budu satovi jer je to u njegovom fazonu. Nije štedeo pare, to mu je za naslednika bila sitnica. Svi znaju da Đani ne štedi kad su u pitanju porodična veselja, a svakako ne na venčanja sinova - priča izvor za "Republiku" blizak porodici.

Ni Đanijeva Slađa nije htela mnogo da detaljiše, ali je potvrdila da njen poklon ima veliku emotivnu vrednost.

- Neću da kažem šta sam snajkama poklonila, ali ti komadi nakita meni mnogo znače. To su pokloni mojih roditelja, bilo mi je teško da ih dam, ali kad ih već ne nosim u ovim godinama, mogu moje snajke. U pitanju je zlato, ali neću da kažem kog je oblika - kratko je poručila pevačeva supruga za naš list, koja je prethodno sve oduševila stajlingom jer se ispred restorana pojavila u zelenoj toaleti, u kojoj je izgledala mlađe nego ikad.

Popularni pevač kaže da se najkraće spremao za ovaj dan, ali da se ništa manje ne raduje nego kad je ženio prvog sina.

- Kod nas je stalno neko veselje u kući! Ja sam preksinoć stigao s puta, nisam se nešto ni spremao, to su više ove moje žene radile. Ustao sam u 11, one su se već šminkale i sređivale, svako ima svoju obavezu. Ima, naravno, jakih emocija, ali ja sam kao vampir, meni se pale emocije posle osam uveče. Planirao sam da dam dosta bakšiša, napunio sam i levi i desni džep, kod nas se zna, hvala bogu! Kako svaki put saznate, o poklonima se ja nikad ne hvalim, nisu sad bitne te sume. Deci sam obezbedio krov nad glavom, to mi je najvažnije - poručio je Đani.

ODVAŽNA I DRUGAČIJA OD SVIH Sestra Nataše Bekvalac izazvala pometnju na društvenim mrežama, pevačica se oglasila i poslala joj jaku poruku!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading