SKANDALOZNE TVRDNJE Ćerka Sinana Sakića veruje da su joj ubili brata?!
Foto: Alo/Društvene mreže

Sestra Rašida Sakića sa kojim je za života bila u lošim odnosima, tvrdi da je njen brat ubijen.

Rašid Sakić (45), sin pokojnog pevača Sinana Sakića, navodno je ubijen sinoć u KPZ Sremska Mitrovica, a to za Informer zvrdi njegova sestra.

- Čula sam da je ubijen, ali dok mi zvanično ne jave, ne mogu sto posto da tvrdim. Čekam izveštaj iz policiije i obdukcioni nalaz o detaljima njegove smrti.

Vest o iznenadnoj smrti pojavila se na društvenoj mreži Fejsbuk na stranici Loznica Grad, a porodicu su obavestili iz zatvora o Rašidovoj smrti.

Kako smo saznali od izvora bliski porodici, neutešna majka Velida plače i ne može da dođe sebi, a uzrok iznenadne smrti još se utvrđuje.

Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija rekli su da se Rašid jutros nije probudio, a zatekli su ga bez znakocva života u sobi u kojoj je boravio.

- Osuđeno lice R.S. se nije probudilo jutros iz sna. Obavešteni su policija, tužilaštvo i sud. Telo će biti upućeno na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novi Sad - rečeno je iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

"BRAT JE HTEO DA MI SILUJE DETE" Sinanova ćerka podnela je svojevremeno prijavu protiv Rašida i otkrila sve o hororu koji joj je priredio!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading